Πάτρα: Αποζημίωση "μαμούθ" για τον θάνατο του Δημήτρη Κατσαντώνη

Σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα πριν δυο χρόνια

Το χρηματικό ποσό των 525.000 ευρώ, ως αποζημιώση για τον θάνατο του πατρινού Δημήτρη Κατσαντώνη που σε ηλικία 25 ετών, έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα όταν υποχώρησε τοίχος κτιρίου, στην περιοχή της Αυγιάς, επιδίκασε το Δικαστήριο μετά από αγωγή των γονέων του.

Ο 25χρονος Δημήτρης Κατσαντώνης σκοτώθηκε στο τραγικό εργατικό δυστύχημα-Γνωστός στη νεολαία-Έγραφε μουσική και τραγούδια ραπ-Σοκ στην Αγυιά

Το τραγικό συμβάν που βύθισε στο πένθος οικογένεια, συγγενείς και φίλους συνέβη τον Μάρτιο του 2016. Από τότε οι γονείς και τα αδέλφια του άρχισαν δικαστικό αγώνα για την δικαίωση του νεαρού.

Ο εργολάβος και η κατασκευάστρια εταιρεία «κάθισαν» στο εδώλιο, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για το τραγικό δυστύχημα. Η οικογένειά του, οι γονείς και τα τρία αδέλφια του, ισχυρίστηκαν ότι τα μέτρα προστασίας που είχαν ληφθεί από την κατασκευαστική εταιρεία ήταν ελλιπή.

Είπαν το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Κατσαντώνη-Βουβός πόνος στην κηδεία του ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο 25χρονος Δημήτρης Κατσαντώνης, γνωστός στην νεολαία με το ψευδώνυμο SPM, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από την ενασχόλησή του με τη μουσική που αγαπούσε. Έγραφε τραγούδια και μουσική ραπ, ενώ οι φίλοι και στενοί του συγγενείς τον χαρακτήριζαν σαν έναν νέο με καλλιτεχνικές ευαισθησίες και κοινωνικές ανησυχίες, τις οποίες διοχέτευε στα τραγούδια του.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ