Πάτρα: Αναζητώντας μια καλύτερη ζωή έχασαν τη δική τους - Τρεις νεκροί μετανάστες σ' ένα τρίμηνο - ΦΩΤΟ

το χρονικο των συμβάντων
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το τραγικό δυστύχημα με θύμα νεαρό μετανάστη που σημειώθηκε εντός της λιμενικής ζώνης την περασμένη Κυριακή στην Πάτρα, επαναφέρει στο προσκήνιο με το πιο δυσάρεστο τρόπο την επικινδυνότητα για τη ζώη των αλλοδαπών που βρίσκονται στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα και επιχειρούν με κάθε τρόπο να φύγουν μέσω του Λιμανίου, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή....με αποτέλεσμα να χάνουν τη δική τους.

Το τελευταίο τρίμηνο, κατεγράφησαν τρεις νεκροί σε ισάριθμα περιστατικά. Η αρχή έγινε στις 20 Απρίλιου με θύμα τροχαίου 24χρονο Αφγανό στην Ακτή Δυμαίων, στις 5 Μαϊου θύμα συμπλοκής μεταναστών στις εγκαταστάσεις του "Λαδόπουλου" ήταν 20χρονος επίσης Αφγανός και στις 10 Ιουνίου 21χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, τραυματίστηκε θανάσιμα όταν κρύφτηκε κάτω από νταλίκα στο λιμάνι της Πάτρας

35126935_853434478188338_8701757527295000576_n_0.jpg

ΝΕΚΡΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ - ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΝΤΑΛΙΚΑ

Σε τραγωδία κατέληξε η προσπάθεια 21χρονου αλλοδαπού από το Αφγανιστάν η προσπάθεια του να ταξιδέψει παράνομα από την Πάτρα στην Ιταλία.

Την Κυριακή 10 Ιουνίου, τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν και ενώ είχε κρυφτεί στα ημιαξόνια νταλίκας, το βαρύ όχημα κινήθηκε, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να χάσει τη ζωή του.

v_0.jpg

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών ο αλλοδαπός βρέθηκε εγκλωβισμένος ανάμεσα στον εμπρός δεξί τροχό επικαθήμενου και παλετοθήκης φορτηγού οχήματος όταν ο οδηγός του, ηλικίας 54 ετών, έθεσε σε κίνηση το όχημά του ενώ βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης του νοτίου λιμένα Πατρών, προκειμένου να ταξιδέψει για Ιταλία.

Ο 21χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας".

Πάτρα: Πανικός στο νέο λιμάνι- Nεκρός ο 19χρονος μετανάστης που παρασύρθηκε από νταλίκα ενώ προσπαθούσε να τρυπώσει στα ημιαξόνια- ΦΩΤΟ- BINTEO

 

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 20ΧΡΟΝΟΥ ΑΦΓΑΝΟΥ ΣΤΟ "ΛΑΔΟΠΟΥΛΟ"

Νεκρός από σφαίρα έπεσε στο έδαφος 20χρονος Αφγανός που έχασε τη ζωή στις 5 Μαΐου του 2018 κατά την διάρκεια συμπλοκών μεταξύ αλλοδαπών στις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου "Λαδόπουλου" στην παραλιακή της Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα.

Από την αστυνομική έρευνα και κατόπιν μαρτυριών και οπτικού υλικού, ο άτυχος νεαρός πυροβολήθηκε, από όπλο που κρατούσε 27χρονος ομοεθνής του.

metana_aimaaaa_1.jpg

Πάτρα: Πυροβολισμός "λέει" η ιατροδικαστική - Επιβεβαίωση του tempo24.gr για τις συνθήκες θανάτου του νεαρού μετανάστη στου "Λαδόπουλου" - Βίντεο ρίχνει "φως"

 

ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ - ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΙΧ

Απόγευμα 23ης Απριλίου του 2018 και στις αρχές σημάνει συναγερμός. 24χρονος μετανάστης κείτεται σοβαρά τραυματισμένος στη μέση της Ακτής Δυμαίων. Έχει παρασυρθεί από Ι.Χ αυτοκίνητο στο ύψος του πρώην εργοστασίου της ΑΒΕΞ. 

1_0_0.png

Στο σημείο επικρατεί αναστάτωση. Οι πρώτες μαρτυρίες αναφέρουν πως ο άτυχος Αφγανός, στην προσπάθεια του να διασχίσει το δρόμο με κατεύθυνση τη λιμενική ζώνη - ήταν ώρα επιβίβασης στα πλοία της γραμμής Πάτρα - Ιταλία - παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, που οδηγούσε 20χρονος. Ο τραυματίας μεταφέρεται στο Νοσοκομείο, όπου λίγα λεπτά αργότερα καταλήγει.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός ο Αφγανός που παρασύρθηκε στην Ακτή Δυμαίων - Κρατείται ο οδηγός - Ήταν μόλις 24 ετών- ΒΙΝΤΕΟ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ