Πάτρα: Το "φονικό" φρεάτιο στην οδό Κανελλοπούλου - Τί υποστηρίζουν αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο 23χρονος Παναγιώτης Μπάλλας - ΦΩΤΟ

τί συνέβη;

Αυτό είναι το "φονικό" φρεάτιο στην οδό Κανελλοπούλου, το οποίο υπέδειξαν αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου στην Κανελλοπούλου το βράδυ της Τετάρτης, το οποίο στοίχησε τη ζωή στον 23χρονο Παναγιώτη Μπάλλα. 

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν, οι μάρτυρες, το αυτοκίνητο του άτυχου νέου, φαίνεται να "βρήκε" σε αυτό το φρεάτιο, και εξετράπη με αποτέλεσμα να ανατραπεί. 

Όλα αυτά, όπως και άλλα στοιχεία, καλείται να εξετάσει η αστυνομία, η έρευνα της οποίας βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλεία Ανθούπολης, στις 3 σήμερα το μεσημέρι, θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον 23χρονο Παναγιώτη Μπάλλα.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Πάτρα: Ένας νέος άνθρωπος νεκρός στην Κανελλοπούλου- Απίστευτη ανατροπή αυτοκινήτου- Βρέθηκε με τον ουρανό στο οδόστρωμα- ΦΩΤΟ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό, το οποίο έλαβε χώρα χθες το βράδυ, στην Πάτρα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε υπερυψωμένο φρεάτιο και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο,  ανετράπη και κατέληξε σε παρακείμενο αγροτεμάχιο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργούν  προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Διαβάστε επίσης