Πάτρα: ΝΕΟΤΕΡΑ - ΑΝΟΙΞΕ Η ΚΟΡΙΝΘΟΥ - Γύρισε πίσω λεωφορείο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για να μην περάσει από το Παράρτημα - ΠΟΡΕΙΑ των οπαδών του Σώρρα - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

παραμένει έκρυθμη η κατάσταση

ΝΕΟΤΕΡΑ: Άνοιξε η οδός Κορίνθου. Νωρίτερα λεωφορείο του υπουργείου δικαιοσύνης δεν πέρασε από το Παράρτημα στην οδό Κορίνθου και έστριψε σε παράπευρη οδό. Προηγήθηκαν μικρά επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και πολιτών για το κλείσιμο του δρόμου. Η κατάληψη του οδοστρώματος έληξε. 

Το λεωφορείο του υπουργείου Δικαιοσύνης γύρισε πίσω για να μην περάσει από το Παράρτημα.

Οπαδοί του Σώρρα πραγματοποίησαν τελικά πορεία από την ιχθυόσκαλα μέσω της Γούναρη μέχρι την πλατεία των Υψηλών Αλωνίων.

------------------------------------

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη κινητοποιησεις των οπαδών του Σώρρα και των αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Πάτρας το οποίο έχει υποστεί κυκλοφοριακό "έμφραγμα" 

Κλειστή η οδός Κορίνθου, όπου έχει γίνει κατάληψη του οδοστρώματος από αντιεξουσιαστές. Η οδός έχει κλείσει από το πρώην Παράρτημα μέχρι την Γούναρη με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται με δυσκολία στις παράπλευες οδούς. Από την άλλη πλευρά οι οπαδοί του Σώρρα που είχαν έρθει το πρωί για το δικαστήριο, έχουν συγκεντρωθεί στην Ιχθυόσκαλα. Πληροφορίες λένε ότι μπορεί και να επιχειρήσουν πορεία με προορισμό την πλατεία Υψηλών Αλωνίων μέσω της Γούναρη.

Αυστηρά τα μέτρα που έχει λάβει η ΕΛΑΣ με όλες τις δυνάμεις στο κέντρο αλλά και ενίσχυση με διμοιρία ΜΑΤ από την Αιτωλία. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ