Αχαΐα: «Μπλόκα» παντού η απόφαση των αγροτών – Στις 2 Φεβρουαρίου συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΕΛΓΑ - Θανόπουλος: "Ή θα καιγόμαστε, ή θα πνιγόμαστε...τα τελευταία χρόνια"

θα ακολουθήσουν γενικές συνελεύσεις

«Μπλόκα παντού, είναι η απόφαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου», είπε ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου δυτικής Αχαΐας και αγρότης, Αλέκος Θανόπουλος. 

Σε ότι αφορά τις κινητοποιήσεις στην περιοχής, ο κ. Θανόπουλος τόνισε ότι η απόφαση είναι να πραγματοποιηθεί αρχικά στις 2 Φεβρουαρίου, συγκέντρωση – διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του ΕΛΓΑ στην Πάτρα. «Οι αγρότες έχουν καταστραφεί στην περιοχή μας. Ή θα καιγόμαστε, ή θα πνιγόμαστε τα τελευταία χρόνια όπως έχετε δει… Οι ζημιές είναι πολλές και ακόμα δεν έχουμε αποζημιωθεί», συμπλήρωσε ο κ. Θανόπουλος. Ερωτηθείς αν οι αγρότες θα κλείσουν την Πατρών – Πύργου, ο κ. Θανόπουλος ανέφερε τα εξής:

«Αυτή είναι η απόφαση του πανελλαδικού μας οργάνου. Από εκεί και πέρα θα γίνουν γενικές συνελεύσεις και θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις μας. Δεν αποκλείεται να γίνουν μπλόκα και εδώ».

Β.Α.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ