ΝΕΩΤΕΡΟ: Σε εξέλιξη οι Επιμελητηριακές Εκλογές στην Πάτρα - Πάνω από 670 μέλη έχουν ψηφίσει μέχρι ώρας - Δείτε φωτογραφίες

μεγαλη κίνηση στον πεζόδρομο

Νεώτερο: 17.36 Πάνω από 670 άτομα έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής στο Επιμελητήριο Αχαϊας. Η συμμετοχή μέχρι στιγμής θεωρείται αρκετά ικανοποιητική. 

 

Mε μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε η ψηφοφορία στο Επιμελητήριο Αχαϊας. Η συμμετοχή άλλωστε είναι και το μεγάλο στοίχημα των εκλογών.

Από τον αριθμό των επιχειρηματιών που θα προσέλθουν θα κριθεί η δυναμική της όλης διαδικασίας, από την οποία θα προκύψει η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Ηδη προσήλθε να ψηφίσει ο απερχόμενος Πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος Πλάτωνας Μαρλαφέκας.

Στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, έξω από το κτίριο του Επιμελητηρίου όπου πραγματοποιούνται οι εκλογές υπάρχει πλήθος κόσμου. Υποψήφιοι και τραπεζάκια με υλικό πρωτοστατούν ενώ η προσέλευση μελών χαρακτηρίζεται "καλή" μέχρι ώρας. 

Με ρεκόρ υποψηφιοτήτων στα χρονικά των εκλογών του Επιμελητηρίου Αχαΐας, με περισσότερα από 400 άτομα να έχουν δηλώσει υποψήφια για να γίνουν Επιμελητηριακοί Σύμβουλοι ξεκίνησε σήμερα η τριήμερη εκλογική διαδικασία.

Συνολικά έξι παρατάξεις, τέσσερις από την Πάτρα και δύο από το Αίγιο, διεκδικούν την ψήφο των μελών του Επιμελητηρίου. Πιο αναλυτικά, στην Πάτρα για την παράταξη του απερχόμενου προέδρου Πλάτωνα Μαρλαφέκα δήλωσαν υποψηφιότητα 177 Επιμελητηριακοί Σύμβουλοι.

Για την παράταξη του Παναγιώτη Κρίκη 94 υποψήφιοι, για την παράταξη του Γιώργου Ρώρου 50 υποψήφιοι και για την παράταξη του Κώστα Τηλιγάδη 22 υποψήφιοι. Από την άλλη στο Αίγιο η παράταξη με επικεφαλής τον Άρη Τηλιγάδα θα έχει 58 υποψήφιους, ενώ αυτή του Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου 32 υποψήφιοι.

Το γεγονός ότι οι υποψήφιοι φέτος φτάνουν τους 435 και είναι περισσότεροι από ποτέ (στις προηγούμενες εκλογές οι παρατάξεις ήταν και πάλι έξι με 301 συνολικά υποψηφίους), σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό των μελών που θα έχουν δικαίωμα και δυνατότητα ψήφου, δείχνει ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τις εκλογές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ