Ενώνονται κατά των πλειστηριασμών - Συγκέντρωση και πορεία αύριο στην Πάτρα

συναντηση στην πλατεια γεωργιου

Κάλεσμα για συμμετοχή σε συγκέντρωση αύριο στο Ειρηνοδικείο της Πάτρας, με στόχο το «μπλόκο» στους προγραμματισμένους πλειστηριασμούς, απευθύνoυν στα μέλη τους πολλοί σύλλογοι της Πάτρας. 

Το ραντεβού δίνεται στις 3.00 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου, απ’ όπου οι συγκεντρωμένοι θα κατευθυνθούν προς το Ειρηνοδικείο.

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο στην ανακοίνωσή του αναφέρει: 

Το ΕΠΑΜ ως απότοκο του κινήματος των "πλατειών", μάχεται από την ίδρυσή του για την εγκαθίδρυση στην χώρα των προταγμάτων του Πολυτεχνείου (Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία, Εθνική Ανεξαρτησία). Επίσης πρωτοστατεί πανελλαδικά του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, υπερασπιζόμενο την λαϊκή κατοικία, αλλά και κάθε είδους περιουσία από την "τραπεζομαφία". Οι επιθέσεις από μεμονωμένα άτομα τόσο στην επέτειο του Πολυτεχνείου, όσο και στο Ειρηνοδικείο και μάλιστα σε βάρος μέλους που είχε συλληφθεί και φυλακισθεί από την χούντα λόγω της πάλης του για Δημοκρατία στα γεγονότα του Πολυτεχνείου το '73, συνιστά όχι μόνο μια απεχθή και κατακριτέα ενέργεια, αλλά και ύποπτη για κατευθυνόμενη προβοκάτσια! Το ΕΠΑΜ καλεί τα μέλη και τους φίλους του σε συνεχή και μαζική παρουσία στο Ειρηνοδικείο, τώρα που το θέμα των πλειστηριασμών βρίσκεται στην κρισιμότερη καμπή του, για την προστασία της λαϊκής περιουσίας αλλά και για την προστασία του κινήματος από κάθε είδους προβακάτσιες! Το ΕΠΑΜ μαζί με όλους τους φορείς και πολιτικές δυνάμεις που στηρίζουν το κίνημα κατά των πλειστηριασμών , καλεί τα μέλη και τους φίλους του και κάθε πατρινό πολίτη να συμμετέχει στην αυριανή συγκέντρωση και πορεία από την πλατεία Γεωργίου προς το ειρηνοδικείο στις 3.00 το μεσημέρι. ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΦΙΑ ΕΠΑΜ 28/11/2017

Η ανακοίνωση της Κίνησης Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών:

«H Κίνηση Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών καλεί στις 29/11/2017 και ώρα 15:00 μμ στη πλατεία Γεωργίου πολίτες, σωματεία, Δημοτική αρχή, Περιφέρεια, φοιτητικούς Συλλόγους, φορείς κτλ, για να πάμε όλοι μαζί στο Ειρηνοδικείο Πάτρας όπου θα μπλοκαριστούν οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί.

Μερίδα συμβολαιογράφων πειθήνια όργανα της κυβέρνησης και των Θεσμών φέρονται και πράττουν κάνοντας δουλειά τους το μαυραγοριτισμό με στόχο να αρπάξουν και την ιδιωτική περιουσία των πολιτών προς όφελος των Θεσμών τραπεζών όσο πιο γρήγορα γίνεται με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που είναι παράνομοι και αντισυνταγματικοί .

Ελάτε να δώσουμε μια ηχηρή απάντηση στη συμμορία που μας κυβερνά εκτελώντας εντολές . Την περιουσία του λαού θα πάρουν!! Μην τους επιτρέπουμε να μας διαιρούν με ψέματα και συκοφαντίες!

Ο Αγώνας συνεχίζεται! Ξεσηκωθείτε !!!»

Διαβάστε επίσης