Ιδού το έγγραφο με το οποίο παραχωρήθηκε από το Δήμο στο λούνα παρκ ο στεγασμένος χώρος που κατέρρευσε με έναν νεκρό- Με υπογραφή αντιδημάρχου Μελά η άδεια

για 4 μηνες και έναντι ποσού 1.500 ευρώ

Με υπογραφή του αντιδημάρχου Παναγιώτη Μελά το έγγραφο παραχώρησης σε λούνα παρκ του στεγάστρου που κατέρρευσε εντός του χώρου του παλιού λιμανιού της Πάτρας, έναν χώρο τον οποίο διαχειρίζεται πλέον ο Δήμος Πατρέων.  Το tempo24.news φέρνει στο φως το έγγραφο της άδειας κατάληψης του χώρου για 4 μήνες, από 1-12-2014 1-4-2015 από την επιχείρηση λούνα παρκ, με όποια επικινδυνότητα μπορούσε να κρύβει μια τέτοια χρήση.

- Της Γιώτας Κοντογεωργοπούλου- 

Σύμφωνα με αυτό, το τίμημα για το στεγασμένο  χώρο των 800 τ.μ, είχε οριστεί στα 1.500 ευρώ. Από το ίδιο έγγραφο προκύπτει επίσης η ηλεκτροδότηση του χώρου από το δήμο, ενώ αναφέρεται σαφώς ότι πρόκειται για επιχείρηση λουνα παρκ. 

Κατόπιν τούτου ανακύπτουν πολλά ερωτηματικά σχετικά με τον χρήστη του χώρου και την ευθύνη που ο δήμος της Πάτρας προσπάθησε να απεμπολήσει από την πρώτη στιγμή μετά το ατύχημα που στοίχισε τη ζωή ενός ανθρώπου, σε μια ζώνη που έχει αποχαρακτηριστεί από χερσαία λιμενική ζώνη, άρα σε μια ζώνη την ευθύνη της οποίας δεν έχει πλεον ο ΟΛΠΑ, ο οποίος θα κατεδάφιζε το στέγαστρο στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης.

Ο Δήμος είχε νοικιάσει το στέγαστρο που κατέρρευσε σε λούνα πάρκ! Στην ίδια σύμβαση παραχώρησης με το νότιο πάρκο ο χώρος- "Αποκλειστικός διαχειριστής του χώρου ήταν και παραμένει ο Δήμος" λέει ο ΟΛΠΑ

 

Διαβάστε επίσης