ΔΥΜΑΙΑ 2017: Η Γλυκερία ξεσήκωσε τους Αχαγιώτες! Όλα όσα έγιναν στη μεγάλη συναυλία που γέμισε το δημοτικό στάδιο της Κάτω Αχαΐας- ΦΩΤΟ

Περισσότερα από 2.000 άτομα παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας στο στάδιο της Κάτω Αχαΐας τη συναυλία της Γλυκερίας, που διοργάνωσε ο δήμος δυτικής Αχαΐας. 

Τα έσοδα θα διατεθούν για τις εργασίες ανέγερσης του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη που έχει καταστραφεί από τον σεισμό του Ιουνίου του 2008. Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο π. Απόστολος Δημητρόπουλος για την προσέλευση του κόσμου, τους ευχαρίστησε θερμά, ενώ ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόοπολης Πατρών έδωσε το «παρών», τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η Μητρόπολη βρίσκεται πάντα δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες. Ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμμετοχή στον ιερό σκοπό. Στις κερκίδες είδαμε πολύ κόσμο. Μικρούς και μεγάλους. Κάπου ψηλά στις κερκίδες μεταξύ άλλων εντοπίσαμε και τον Περιφερειάρχη δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα. Η Γλυκερία εμφανίστηκε με ένα κατάλευκο αέρινο φόρεμα. Ευχαρίστησε θερμά τον δήμο για την πρόσκληση, τονίζοντας ότι ο σκοπός είναι ιερός, ενώ τραγούδησε ειδικά για τη βραδιά ένα μουσικό δημιούργημα του Σταμάκη Σπανουδάκη που ταίριαζε στην περίπτωση ενώ συγκίνησε ιδιαίτερα τους ιερωμένους που παρακολουθούσαν τη συναυλία. Η ζεστή και αναλλοίωτη φωνή της έκανε πολύ γρήγορα τις γεμάτες κερκίδες να πάρουν «φωτιά»! Πολύς κόσμος χόρευε όπου … μπορούσε. Ενώ σύντομα κάτω από το πατάρι «έριξαν» πολλοί, αρκετές φιγούρες! Τους επισήμους τους είδαμε στις κερκίδες, άνοιξε η καρδιά μας από τα όμορφα χαμόγελα των εθελοντριών και σιγουρευτήκαμε για την ασφάλειά μας από την παρουσία των εθελοντών του ΣΕΔΙΠ. Η Γλυκερία τραγούδησε παλιές και νέες επιτυχίες της. Όλα είχαν οργανωθεί με προσοχή, η βραδιά κύλησε ομαλά και το γλέντι κράτησε μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Δειτε κι αλλες φωτο ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης