Καζάνι που… βράζει ο λαός του Παναθηναϊκού: Γέμισε αφίσες η Πάτρα για το συλλαλητήριο της Κυριακής

Την οργή των οπαδών του Παναθηναϊκού προκάλεσε η τραγική εμφάνιση του Τριφυλλιού στην Τούμπα και η συντριβή από τον ΠΑΟΚ με 4-1, για την 9η και προτελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League.

Ενώ οπαδοί του "τριφυλλιού" έχουν κολλήσει στην Πάτρα δεκάδες αφίσες στους κεντρικούς δρόμους , καλώντας τους φιλάθλους να παραστούν στο συλλαλητήριο, το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι Πράσινοι δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να επικρατεί με 4-1 του Παναθηναϊκού και να έχει πλέον το πάνω χέρι, όσον αφορά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Οι Ασπρόμαυροι με νίκη στο «Κ. Βικελίδης» απέναντι στον Άρη θα κατακτήσουν τον τίτλο, ανεξάρτητα από ότι θα συμβεί στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ομάδα του του Φατίχ Τερίμ από την άλλη, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη έχει πέσει στην 4η θέση της βαθμολογίας και θέλει μόνο νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, για να τερματίσει στην τρίτη θέση. Σε διαφορετική περίπτωση θα ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα στην τέταρτη θέση.

Μια ακόμα αποτυχημένη σεζόν για τον Παναθηναϊκό, με τους οπαδούς του Τριφυλλιού να είναι εξοργισμένοι και να τα επιτίθονται σε όλους μέσω των social media.

Στον Γιάννη Αλαφούζο, στον Φατίχ Τερίμ, στους ποδοσφαιριστές. Κυρίως στον Αλαφούζο, ο οποίος στα μέσα της χρονιάς απέλυσε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και έφερε τον Φατίχ Τερίμ. Μια κίνηση που τελικά δεν τον δικαίωσε.

«Μακάρι καταστροφή της ομάδας», «ξεφτιλισμένοι φέρτε πίσω τον στρατιώτη μας», «ο Τερίμ διέλυσε τα αποδυτήρια», «μας έχει ξεφτιλίσει ο Τούρκος και αυτός που τον έφερε», «ξανακάνατε τσίρκο την ομάδα», «ντράπηκε και η ντροπή», «όλοι απαράδεκτοι», «ο Ιβάν ήταν προπονητής, ο Τερίμ κάνει τον προπονητή», «παγκόσμια πρωτοτυπία. Ομάδα από πρώτη θέση να αλλάζει προπονητή και να πηγαίνει τέταρτη», «όσο θα είναι αυτός πρόεδρος έτσι θα είναι τα πράγματα», «δρόμο όλοι», «ξεφτίλες από διοίκηση μέχρι και παίκτες», «ομαδούλα», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Αρκετοί μάλιστα γράφουν ως σχόλιο την ημερομηνία «19/5», που είναι προγραμματισμένο το συλλαλητήριο των οπαδών του Παναθηναϊκού.

https://www.in.gr/

Οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν κολλήσει δεκάδες αφίσες και στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, καλώντας στο συλλαλητήριο της Κυριακής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ