Σε στενή συνεργασία η Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ και ο Σύλλογος "Άλμα Ζωής" - Ενδιαφέροντα συμπεράσματα κατά την ημερίδα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

στην αίθουσα του Τ.Ε.Ε. Δυτικής Ελλάδος

Εξαιρετικό ενδιαφέρον είχαν τα επιστημονικά συμπεράσματα που προέκυψαν από τη χθεσινή εσπερίδα που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Τ.Ε.Ε. Δυτικής Ελλάδος από την Ένωση Υπαλλήλων Ο.Α.Ε.Δ. Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος και το Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο του μαστού "Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας", με θέμα  «ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ».

19814404_634729066716832_396672161_o.jpg

Συμφωνήθηκε επίσης η περαιτέρω διεύρυνση των σχέσεων ανάμεσα στους δυο συλλόγους όπως για παράδειγμα την ενίσχυση του ρόλου του κοινωνικού ιατρείου του Άλματος Ζωής από γυναίκες άνεργες και ανασφάλιστες που επισκέπτονται καθημερινά τις δομές του Ο.Α.Ε.Δ., αλλά και την επίσημη συμμετοχή της Ένωσης Υπαλλήλων του Ο.Α.Ε.Δ. όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος της ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΒΕΛΗΣ προς τη Πρόεδρο του Άλματος Ζωής ΛΙΟΛΙΩ  ΚΟΛΥΠΕΡΑ, στη μεγάλη συνάντηση του Οκτωβρίου που δεν είναι άλλη από το καθιερωμένο ετήσιο PINK THE CITY .

19848795_634728906716848_521756637_n.jpg

Επίσης παρόντα ήταν τα μελή του Δ.Σ. της Ένωσης Υπάλληλων Ο.Α.Ε.Δ. Πελ/σου & Δυτ. Ελλάδος  Παστρωμάς Νικόλαος , Καούκης Δημήτριος , Τηλιγάδας Κων/νος , Λύσσαρη Ευαγγελία καθώς και τα μέλη του συλλόγου των γυναικών με καρκίνο του μαστού  Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας.

Στην εκδήλωση μίλησαν:

Ο κος Νίκος Κατσιάκης, γενικός χειρουργός – χειρουργός μαστού, με θέμα «Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού»
 η κα Γεωργία Πανίτσα, Ψυχολόγος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, με θέμα «Τι μας αποτρέπει από τον απαραίτητο από τον προληπτικό έλεγχο»
και  η κα Νόπη Σάντα, Εκπαιδευμένη Εθελόντρια και Μέλος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας με θέμα την προσωπική της εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ