Πάτρα: Χαμός με τις προσλήψεις συμβασιούχων στο Δήμο- Καταγγελίες για μεθόδευση -Κείμενο από 4 παρατάξεις της αντιπολίτευσης

μιλουν για ολισθημα της δημοτικης αρχης

Διαστάσεις ανοικτής αντιπαράθεσης φαίνεται να λαμβάνει η πρόσληψη διμηνιτών από το Δήμο για τις ανάγκες των παιδικών κατασκηνώσεων, καθώς παρατάξεις της αντιπολίτευσης κατηγορούν τη δημοτική αρχή για μεθόδευση , γιατί οι προσκλήσεις για συμμετοχή στη διαδικασία έφθασαν λίγη ώρα πριν την συνεδρίαση! 

Με ανακοίνωσή τους 4 παρατάξεις της αντιπολίτευσης αναφέρουν : Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγες μόνο ημέρες από τις καταγγελίες για περίεργες μεθοδεύσεις με τις προκηρύξεις του Κοινωνικού Οργανισμού και την αφαίρεση ουσιαστικών προσόντων υποψηφίων, και η δημοτική αρχή προέβη σε νέο ολίσθημα.

Η προκήρυξη για πρόσληψη συμβασιούχων δύο μηνών για τις ανάγκες των ημερήσιων κατασκηνώσεων αποφασίστηκε σε έκτακτο Δ.Σ με προσκλήσεις προς τα μέλη του  που εστάλησαν ηλεκτρονικά δυόμιση ώρες νωρίτερα!!!

Φαίνεται ότι για τη δημοτική αρχή η παρουσία της αντιπολίτευσης στα Διοικητικά Συμβούλια θεωρείται περιττή πολυτέλεια αφού είναι εκ των πραγμάτων αδύνατον κάποιος να προγραμματίσει τη συμμετοχή του και να πληροφορηθεί για τον περιεχόμενο του συμβουλίου όταν ενημερώνεται για αυτό λίγα λεπτά νωρίτερα ή ακόμα και εκ των υστέρων.

Φαίνεται ότι η συμπεριφορά της δημοτικής αρχής στα διοικητικά συμβούλια και τους δημοτικούς οργανισμούς ακολουθεί τις μονοκομματικές λογικές που την χαρακτηρίζουν.

Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας και θέτουμε τη δημοτική αρχή υπεύθυνη των πράξεων και των ενεργειών της. 

Η ζωή δεν έχει μόνο πορείες, έχει και κατήφορους αλλά δεν θα ακολουθήσουμε τη δημοτική αρχή σε αυτούς. 

 

Οι εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ.

 

Γιαννιά Ευσταθία                 Νέα Πόλη

Λάμπρου Γιάννης                 ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη

Μασσαράς Χάρης                Τώρα για την Πάτρα

Σκιαδαρέσης Σπυρίδων     Αγωνιζόμενοι Πολίτες

 

 

http://tempo24.news/eidisi/130262/exalli-i-antipoliteysi-ston-koinoniko-tomea-gia-ti-fast-food-synedriasi-poy-aforoyse

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ