Τάμτα: Απαντά στις φήμες περί γάμου με τον Πάρι Κασιδόκωστα

διαψεύδει την εγκυμοσύνη

Η Τάμτα διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Η κριτής του X Factor σε πρόσφατη συνέντευξή της στο κυπριακό περιοδικό «Down Town» μεταξύ άλλων απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούν την προσωπική της ζωή. 

Κάποια πρόσφατα δημοσιεύματα σε θέλουν να παντρεύεσαι το καλοκαίρι. Ισχύει;

Όχι, όχι. Δεν ισχύει. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Δεν σκέφτομαι τον γάμο.

Επίσης, γράφτηκε ότι είσαι έγκυος. Κι αυτό είναι ψέμα;

(γελάει) Ναι, ούτε αυτό ισχύει. Όλα αυτά τα δημοσιεύματα δεν έχουν την παραμικρή βάση αλήθειας. Δεν ξέρω πώς τα βγάζουν, αλλά ok. Από την άλλη, πρέπει να υπογραμμίσω ότι οι δημοσιογράφοι μού φέρεστε με πολύ καλό τρόπο – δεν έχω κανένα παράπονο. Ας πούμε ότι αυτά που γράφτηκαν τελευταία ήταν μία άτυχη στιγμή. Εγώ έτσι το βλέπω. Ποτέ δεν με πιέσατε, ούτε με ζορίσατε. Και σεβαστήκατε πολύ και το παιδί μου! Έχω καλή σχέση με τα media όλο αυτό το διάστημα που είμαι στον χώρο, οπότε δεν έχω κανένα θέμα. Λάθη γίνονται…

Έχεις προστατέψει πάρα πολύ την προσωπική σου ζωή – τόσο την κόρη σου, όσο και τις σχέσεις σου. Γιατί το κάνεις αυτό;

Δεν θέλω να απασχολώ με την προσωπική μου ζωή! Την κόρη μου δεν ήθελα να την ξέρουν ως «η κόρη της Τάμτα». Έχει πολύ ξεχωριστή προσωπικότητα και θεωρούσα άδικο να την επισκιάσει η δική μου ζωή. Τώρα, που μεγάλωσε και είναι ενήλικη μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Σχετικά με την προσωπική μου ζωή, μπορώ να πω ότι εάν ήταν στο χέρι μου θα την προστάτευα ακόμα πιο πολύ. Αυτό δεν είναι εφικτό, όμως, γιατί χάνεις πολύ από τον αυθορμητισμό και την καθημερινότητά σου. Έτσι, έχω συμβιβαστεί λίγο.

Αλήθεια, δεν σκέφτηκες ποτέ να κάνεις και δεύτερο παιδί;

Δεν είναι κάτι απλό. Ειδικά στη φάση που βρίσκομαι, δεν το σκέφτομαι καθόλου. Αυτή τη στιγμή, δεν κάνω τέτοια όνειρα στο κεφάλι μου. Σας απογοητεύω, το ξέρω, αλλά δεν το σκέφτομαι καν (γελάει). Αν ήμουν χωρίς παιδί και 25 χρόνων, τότε θα σκεφτόμουν διαφορετικά. Αλλά, τώρα, την οικογένειά μου την έχω – είμαι ήδη μαμά, δεν θέλω να ξαναμπώ σε αυτή τη διαδικασία.

Είσαι αντισυμβατική;

Προσπαθώ να είμαι. Δεν θέλω να κάνω ό,τι κάνουν όλοι. Επίσης, δεν μου αρέσουν τα «πρέπει»: «πρέπει να παντρευτείς», «πρέπει να κάνεις παιδιά» κλπ. Είναι συνήθειες που μας ακολουθούν χρόνια και πολλοί άνθρωποι οδηγούνται σε αυτά τα βήματα, χωρίς πραγματικά να το θέλουν. Εγώ κάνω κάτι μόνο όταν το θέλω!


Όσο ωριμάζεις, αλλάζουν στα standards που έχεις μέσα σε μία σχέση;

Ναι, σαφώς. Δεν είμαι πια 20 ή 25 χρόνων. Να σου θυμίσω ότι όλο αυτό το έζησα στα 14 μου, όταν έκανα την κόρη μου. Ξέρω τι θέλω και έμαθα να ξέρω τι είναι αυτό που θέλω με τον δύσκολο τρόπο. Ήμουν παιδί ακόμα όταν έφερα στον κόσμο ένα παιδί και η μάνα μου μας μεγάλωνε και τις δύο. Ωρίμασα πολύ νωρίτερα απ’ όσο έπρεπε, γι’ αυτό ξέρω τι θέλω και τι δεν θέλω από μια σχέση.

Τι είναι αυτό που θέλεις;

Τον σεβασμό, την εμπιστοσύνη, την ασφάλεια και τον θαυμασμό. Αυτό που παρέχω, αυτά επιζητώ.

Διαβάστε επίσης