Η διαπλοκή απέθανε, ζήτω η διαπλοκή

του δημητρη αβραμιδη

Η εξέλιξη είναι θεαματική. Ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης έναντι ποσού 22,8 εκατ. ευρώ πήρε στην κατοχή του όλους τους τίτλους του ΔΟΛ (Βήμα, Νέα, Βήμα fm, in.gr, tovima.gr, Ταχυδρόμος και άλλους 211 τίτλους). Μαζί απόκτησε το ψηφιοποιημένο ιστορικό αρχείο του ΔΟΛ, τη συμμετοχή του με 22,1% στο MEGA, τη συμμετοχή του κατά 50% στην εκτυπωτική εταιρεία «Ίρις» καθώς και τη συμμετοχή του κατά 41,2% στο πρακτορείο διανομής «Άργος».

Με την κίνησή του αυτή ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετατρέπεται σε βασικό παίχτη στον τομέα της ενημέρωσης ενώ δεν λείπουν και τα χαριτωμένα. Πλέον στο MEGA οι βασικοί συνέταιροι είναι ο Βαρδινογιάννης, ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης!

Να τα συνοψίσουμε: Η διαπλοκή απέθανε, ζήτω η διαπλοκή.

Η εξέλιξη είναι ενδιαφέρουσα για όσους αφελώς πίστεψαν ή εκ του πονηρού υποστήριξαν ότι ολόκληρο το πρόβλημα της χώρας ήταν ο Ψυχάρης και ο Μπόμπολας οι οποίοι εξαερώθηκαν για να πάρουν τη θέση τους ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης.

Προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως λόγο να νοσταλγώ τις εποχές Ψυχάρη και Μπόμπολα στα μέσα ενημέρωσης. Όπως επίσης δεν έχω και κανένα απολύτως λόγο να θαυμάζω τον Σαββίδη και τον Μαρινάκη κι εν πάση περιπτώσει παρακολουθώ με ενδιαφέρον τον σκληρό αγώνα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατά της διαπλοκής, αγώνας που απέδωσε Μαρινάκη και Σαββίδη οι οποίοι υποτίθεται ότι θα εξυγιάνουν την ενημέρωση, όπως εξυγίαναν και το ποδόσφαιρο –για το χειρότερο υπάρχουν πάντα περιθώρια.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ