Ζέκα: «Για να βοηθήσω την Εθνική μπορώ να τρέχω μέχρι... αύριο!»

Προκριματικά Μουντιάλ 2018

Έτοιμος να βοηθήσει την Εθνική ομάδα όσο χρειαστεί εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ο Κάρλος Ζέκα! Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, αφού μίλησε για την υποδοχή των άλλων ποδοσφαιριστών της «γαλανόλευκης», τόνισε πως είναι έτοιμος να τα δώσει όλα γι' αυτή, ενώ οι Μανθάτης, Ανδρούτσος που επίσης κλήθηκαν για πρώτη φορά από τον Μίχαελ Σκίμπε δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά και την ικανοποίηση τους.
 
Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του ελληνοποιημένου άσου:

«Το περίμενα πάρα πολύ. Στο δωμάτιο σκέφτηκα λίγο πως θα ήταν η προπόνηση γιατί θα ήταν η πρώτη φορά. Κάποια παιδιά που έχω παίξει αντίπαλος δεν τα ξέρω, δεν έχω μιλήσει πάρα πολύ, αλλά ήταν πολύ καλά όλα τα παιδιά μαζί μου».

Για το πως τον υποδέχτηκαν: «Όλοι από την πρώτη στιγμή μου μίλησαν πολύ καλά. Ο Καπίνο που τον ήξερα ήδη, ο Τζαβέλλα, όλοι...»

Για το γεγονός πως φόρεσε την φανέλα της Εθνικής και για το πόσο τρέξιμο είναι διατεθειμένος να ρίξει γι' αυτή: «Δεν το περίμενα να φορέσω τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας! Αν χρειαστεί θα τρέξω 15-20 χλμ! Για να βοηθήσω την ομάδα μπορώ να τρέχω μέχρι αύριο!» 

Για τα πρώτα του συναισθήματα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, θέλω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στη νίκη. Τίποτα άλλο!»

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο της Ελλάδας:«Όσα έχω καταφέρει από την πρώτη μέρα στην Ελλάδα μου τα έχει δώσει ο κόσμος. Οπότε θέλω και εγώ να δώσω και την δική μου καρδιά και ψυχή, να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μανθάτης στις πρώτες δικές του δηλώσεις ως μέλος της Εθνικής Ελλάδας, είπε:

«Ήταν ένα όνειρο ζωής που εκπληρώθηκε σήμερα για μένα. Είναι φανταστική εμπειρία να βρίσκεσαι στην Εθνική Ελλάδας. Όλοι οι παίκτες μας καλωσόρισαν με ανοιχτές αγκάλες και το κλίμα ήταν πολύ καλό».

Για το αν περίμενε τόσο νωρίς μια κλήση στην Εθνική: «Πάντα πίστευα ότι θα μπορούσα να βρίσκομαι κάποια στιγμή στην Εθνική ομάδα και έτυχε να είναι σε αυτή τη μικρή ηλικία».

Για το αν το πιστεύει: «Νομίζω πως ζω ένα όνειρο εγώ και τα άλλα παιδιά που έχουμε ανέβει στον Ολυμπιακό και με τον Θανάση που είμαστε και στην Εθνική. Είναι σπουδαίο αυτό που έχουμε καταφέρει, είναι κάτι πανέμορφο!»

Για το πόσο έτοιμος είναι: «Πιστεύω πως είμαι έτοιμος αλλά από εκεί και πέρα ο προπονητής θα κρίνει πιο είναι το καλύτερο για το παιχνίδι».

Πρώτες δηλώσεις στην Εθνική και για τον Θανάση Ανδρούτσο, ο οποίος τόνισε: 

«Είναι δύσκολα ακόμα να το συνειδητοποιήσω, αλλά πρέπει σιγά σιγά. Είναι τιμή και μεγάλη συγκίνηση να βρίσκεσαι στην Εθνική Ανδρών. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας καλωσόρισαν και μας είπαν συγχαρητήρια για την κλήση μας, είμαστε πολύ χαρούμενοι και κοιτάμε να κάνουμε καλές προπονήσεις για να είμαστε έτοιμοι για το Βέλγιο».

Για το πως έζησε τις πρώτες στιγμές: «Είναι κάτι απίστευτο. Ξυπνήσαμε το πρωί και λέγαμε θα κατέβουμε για πρωινό με όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές που βλέπαμε στην τηλεόραση! Όλα τα παιδιά μας αντιμετωπίζουν ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και χαιρόμαστε γι' αυτό».

 
Πηγή:www.gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης