Πάτρα: Τρία σοβαρά επεισόδια μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες - Επιθέσεις, ξυλοδαρμοί, πυροβολισμοί, γρονθοκοπήματα και τραυματισμοί!

Στο κέντρο της πόλης και στα ζαρουχλέικα

Ιδιαίτερα ευέξαπτοι φαίνεται πως είναι οι πολίτες και με το παραμικρό δεν λείπουν τα σοβαρά επεισόδια και οι αντιδικίες ακόμα και για ασήμαντη αφορμή.

Μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες κατεγράφησαν αρκετά περιστατικά με τα πιο σοβαρά να είναι τρία.

Το πρώτο αργά το βράδυ της Παρασκευής όταν ένας 44χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού ομάδας ατόμων, πιθανόν έξι Ρομά, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr.

Εκτιμάται πως πρόκειται για "ξεκαθάρισμα" προσωπικών διαφορών. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

(Διαβάστε περισσότερα: Πάτρα: Άγρια επίθεση 6 ατόμων εναντίον 44χρονου - Τον χτυπούσαν με μεταλλικά αντικείμενα και ξύλα! - ΝΕΟΤΕΡΑ)

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 7.30 το απόγευμα του Σαββάτου στα Ζαρουχλέικα.

Ένα ζευγάρι το οποίο έχει αντιδικία, πρωταγωνίστηκε σε αυτό το επεισόδιο.

Πληροφορίες του tempo24.gr κάνουν λόγο για τσακωμό μεταξύ ζευγαριού και μάλιστα ο άνδρας που ήταν έξω από το σπίτι, φέρεται να πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό δύο φορές.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί συνόδευσαν την γυναίκα που έκανε την καταγγελία στο 4ο αστυνομικό τμήμα ώστε να υποβάλει μήνυση.

(Διαβάστε περισσότερα: Νέο σοβαρό επεισόδιο - Πανικός στο κέντρο της Πάτρας - Πλακώθηκαν στο ξύλο μέσα στο δρόμο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Το τρίτο και τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο της Πάτρας, λίγο μετά τις 8.30 μ.μ. του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Μιαούλη.

17237049_10212215561254903_2036608424_o_2.jpg

Δύο γυναίκες και ένας άνδρας πιάστηκαν στα χέρια, από άγνωστη αιτία.

(Διαβάστε περισσότερα: Πάτρα: Συναγερμός στην Αστυνομία για σοβαρό επεισόδιο μεταξύ ζευγαριού - Πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Διαβάστε επίσης