Τι ήξερε ο Τσακαλώτος και δεν το είπε στον Τσίπρα;

με φόντο τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Για... εποχή των παγετώνων κάνουν λόγο ορισμένοι αναφερόμενοι στις σχέσεις του Ε. Τσακαλώτου με το Μαξίμου και αυτή τη φορά η αφορμή είναι τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Τα στοιχεία που έδειχναν ύφεση βγήκαν σχεδόν ταυτόχρονα με την ομιλία του Πρωθυπυοργού στο υπουργικό στην οποία αναφερόταν σε ανάπτυξη και πολλοί μίλησαν για προσπάθεια ορισμένων να εκτεθεί ο Α. Τσίπρας.

Πολλοί έσπευσαν να αναρωτηθούν αν ήταν τυχαίο το... timing της ανακοίνωσης των στοιχείων για ύφεση και άλλοι τόσοι αναρωτήθηκαν πως είναι δυνατό να μην υπήρξε ενημέρωση του Πρωθυπουργού.

Ως προς το δεύτερο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος δήλωσε μιλώντας στο ΣΚΑΙ ότι η ΕΛΣΤΑΤ είναι μια ανεξάρτητη αρχή και δεν είναι δυνατό να έχει τα στοιχεία ο Πρωθυπουργός.

Όσοι μιλούν όμως για κόντρα Μαξίμου – Τσακαλώτου κάνουν μια ακόμη ερώτηση... Εάν γνώριζε τα στοιχεία ο Ε. Τσακαλώτος πριν τον Α. Τσίπρα και για δικούς του λόγους δεν ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό.

Στην ερώτηση αν ο κ. Τσακαλώτος είχε τα στοιχεία η απάντηση του Κυβερνητικού εκπροσώπου στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ήταν “ να ρωτήσετε τον υπουργό Οικονομικών” και μάλλον τα ερωτήματα μένουν και γίνονται και περισσότερα...

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ