Πατρών - Πύργου: Εκτροπή νταλίκας στο Λάππα - 30 ετών και μητέρα δύο παιδιών η γυναίκα που απανθρακώθηκε - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Στο σημείο αστυνομικές, πυροσβεστικές δυνάμεις και εκαβ

Νεότερη ενημέρωση:

30 ετών με καταγωγή από την Αθήνα και μητέρα δύο παιδιών ήταν η γυναίκα που απανθρακώθηκε στο δυστύχημα στην Πατρών - Πύργου στο ύψος του Λάππα, όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.gr.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο φορτηγό επέβαιναν η γυναίκα, ο σύζυγος της ο οποίος είναι από την Αμαλιάδα και τα δύο τους παιδιά.

Ο σύζυγος μετέφερε εμπόρευμα από επιχείρηση της περιοχής με την οποία συνεργάζεται και ταξίδευαν για την Αθήνα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, για άγνωστο λόγο, η νταλίκα ξέφυγε από την πορεία της, έπεσε στο χαντάκι με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά η καμπίνα. Ο οδηγός κατάφερε να βγάλει έξω τα δύο του παιδιά, όμως δεν κατάφερε να βγάλει τη γυναίκα του καθώς είχε εγκλωβιστεί στη φλεγόμενη καμπίνα. 

Η γυναίκα απανθρακώθηκε. Στο νοσοκομείο μεταφέρονται ο πατέρας και τα δύο παιδιά. 

Στη μάχη για την κατάσβεση βοήθησαν και οι εθελοντές του ΣΕΔΙΠ Φωτόπουλος και Γιαννακούρας. 

---

Νεότερη Ενημέρωση: Μια γυναίκα σύμφωνα με πληροροφορίες του tempo24.gr,  βρήκε τραγικό θάνατο στην καμπίνα νταλίκας, όταν εκδηλώθηκε φωτιά μετά από εκτροπή της στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου στο ύψος του Λάππα.

16997123_10212086843277034_51518529_n_1.jpg

Πρώτη Ενημέρωση: Εκτροπή νταλίκας σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Πατρών - Πύργου στο ύψος του Λάππα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.gr, μετά την εκτροπή έπιασε φωτιά η καμπίνα του φορτηγού. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχουν εγκλωβιστεί άτομα μέσα.

Σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από ΒΙΠΕ και Λεχαινά, αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Νεότερα σε λίγο. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ