Πάτρα: Η ΕΛ.ΑΣ μετά τις έρευνες παρέδωσε το κτίριο του πρώην παραρτήματος στο Δήμο

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Σημαντικές εξελίξεις καταγράφονται μετά την πρωινή έφοδο αστυνομικών δυνάμεων, στο πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, στην οδό Κορίνθου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα αντιεξουσιαστών, το πρωί της Παρασκευής, στο πλαίσιο αλληλεγγύης στον 38χρονο προφυλακισμένο πλέον για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση Α.Φ. έγραφαν συνθήματα σε λεωφορεία και με την εμφάνιση στο σημείο διμοιρίας των ΜΑΤ έριξαν και βόμβες μολότοφ.

Εν συνεχεία οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή 25 ατόμων και ακολούθως μπήκαν στο χώρο όπου πραγματοποίησαν έρευνα παρουσία εισαγγελέα.

Πριν από λίγο και σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 η έρευνα ολοκληρώθηκε με τις Αρχές να εντοπίζουν κοντάρια, φωτοβολίδα και άλλα αντικείμενα τα οποία έχουν μεταφερθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού.

Η Αστυνομία μάλιστα και σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες παρέδωσε το κτίριο στον Δήμο Πατρέων, ο οποίος πλέον είναι υπεύθυνος για το χώρο.

Οι 25 προσαχθέντες παραμένουν ακόμη κρατούμενοι στην Ασφάλεια Πατρών, ώστε να ταυτοποιηθεί ποιοι συμμετείχαν στα πρωινά επεισόδια.

'Ενταση στο πρώην Παράρτημα της οδού Κορίνθου - Προσαγωγές 25 ατόμων από την Αστυνομία και πορεία αλληλεγγύης παρουσία ισχυρής δύναμης της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) ΝΕΟΤΕΡΑ