Πάτρα: Oι "Master Tempo" σήμερα στο Μαγικό Χωριό

στις 6 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο

Οι εκπλήξεις και οι δωρεάν παροχές συνεχίζονται στο «Μαγικό Χωριό» της Πάτρας, που λειτουργεί καθημερινά στις εγκαταστάσεις της Πατραϊκής Οινοποιίας, στην οδό Ανθείας 38. Έτσι, λοιπόν, σήμερα Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, οι διοργανωτές φέρνουν στην Πάτρα και στο «Μαγικό Χωριό», τους Master Tempo για μία υπαίθρια συναυλία με ελεύθερη είσοδο!

Το νεανικό συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη υπόσχεται κέφι, χορό και διασκέδαση στο πατρινό κοινό που θα επισκεφτεί το «Μαγικό Χωριό» το απόγευμα του Σαββάτου. Θα είναι μία εορταστική συναυλία, σχεδιασμένη ειδικά για το χωριό και τις ημέρες και στην ουσία αποτελεί την επίσημη έναρξη λειτουργίας του πολυχώρου που λειτουργεί φέτος για πρώτη χρονιά στην Πάτρα και έχει ήδη φιλοξενήσει χιλιάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Διευκρινίζεται πως μετά τη συναυλία τα μέλη του συγκροτήματος θα παραμείνουν στο «Μαγικό Χωριό» προκειμένου να επικοινωνήσουν με το κοινό και να φωτογραφηθούν μαζί με τους φίλους που το επιθυμούν στις χριστουγεννιάτικες γωνιές του πολυχώρου.

Οι «Master Tempo» σχηματίστηκαν το 2004 από τον Peter D και το συγκρότημα πήρε το τελικό του σχήμα με την συμμετοχή του Zanis, το 2006.Κάνοντας είτε solo παραγωγές ή διασκευές από pop και RandB επιτυχίες ή συνεργασίες με μεγάλα ονόματα, και με την προσθήκη των παραγωγικών ικανοτήτων του Zanιs το 2006, οι «Master Tempo» έγιναν γρήγορα το πιο καυτό συγκρότημα του είδους.

Όποιοι, επομένως, ενδιαφέρονται για μία μοναδική συναυλία δεν έχουν παρά να επισκεφτούν το απόγευμα του Σαββάτου το «Μαγικό Χωριό». Ο Άγιος Βασίλης, τα ξωτικά του, οι συντελεστές της Παραμυθούπολης και ολόκληρη η πολυπρόσωπη ομάδα του «Μαγικού Χωριού» απευθύνουν γιορτινό κάλεσμα σε μικρούς και μεγάλους: «Ελάτε να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε παρέα με την πιο Χριστουγεννιάτικη διάθεση στο απόλυτο Χριστουγεννιάτικο Μαγικό Χωριό! Η είσοδος είναι δωρεάν»
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ