Περιμετρική Πατρών: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το Σάββατο - Εκατέρωθεν κλείσιμο των παραγλαύκιων οδών

Έως τις 18 Δεκεμβρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ημερήσιας διαρκείας επί υπεραστικών οδών με σημαντική κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή της Ευρείας Παράκαμψης Πατρών. Οι ρυθμίσεις γίνονται λόγω εργασιών διαχωρισμού κοιλωμάτων οδοφωτισμού και αντικατάστασης φωτιστικών σωμάτων.

Αναλυτικά:

«Στα πλαίσια διαχωρισμού κοιλωμάτων οδοφωτισμού και αντικατάστασης φωτιστικών σωμάτων και προς διευκόλυνση κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, αποφασίστηκε:

ΜΕΡΙΚΗ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ στα κατωτέρω τμήματα των οδών :

α) Στις δυο παραγλαύκιες οδούς εκατέρωθεν του χειμάρρου Γλαύκου, οι οποίες συνδέουν την περιοχή δυτικά του Α/Κ Γλαύκου με τους κλάδους αυτού (περί τη Χ/Θ 217+700 της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών-Πύργου).

β) Στις δύο οδούς οι οποίες συνδέουν την περιοχή δυτικά του Α/Κ Οβριάς με τους κλάδους αυτού (περί τη Χ/Θ 222+900 της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών-Πύργου).

Οι εργασίες θα διαρκέσουν από 26/11 έως 18/12/2016 από τις ώρες 07:00-19:00 καθημερινά. Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται στο εναπομείναν ελεύθερο τμήμα των οδών σύμφωνα με την εγκεκριμένη σήμανση που θα τοποθετήσει ο υπεύθυνος των εργασιών, ο οποίος καθίσταται και υπεύθυνος επίβλεψης-συντήρησης αυτής.»

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ