Διονύσης Γκοτσούλιας: «Δεν έχει υλοποιηθεί τίποτα από το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου»

ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑ

«Τίποτα δεν έχει γίνει απ όλα όσα υποστηρίζει η δημοτική αρχή για τα έργα που περιλαμβάνονται στο τεχνικό πρόγραμμα 2015-2016».
Τονίζει μιλώντας σήμερα στη ΓΝΩΜΗ, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Διονύσης Γκοτσούλιας σε ότι αφορά τα έργα που έχουν προβλεφθεί.
«Μιλάμε για έργα τα οποία περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, όμως αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι η δημοτική αρχή δεν υλοποιεί ούτε τα αυτονόητα τα οποία έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα των πολιτών και φορά τα ανταποδοτικά οφέλη», συμπληρώνει ο κ. Γκοτσούλιας.»Για εμάς η επαφή μας με τον κόσμο και τα καθημερινά του προβλήματα, αυτό είναι η δύναμή μας. Γι αυτό ο κόσμος μας επιλέγει να τον εκπροσωπήσουμε». τονίζει.
Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, ξεκίνησε εδώ και μέρες, περιοδείες στα χωριά του δήμου, με σκοπό την ανίχνευση της υφιστάμενης κατάστασης και τη συγκέντρωση των προβλημάτων. Προ ημερών ο κ. Γκοτσούλιας με στενούς του συνεργάτες και συμβούλους επισκέφθηκε τον Ριόλο, την Λακκόπετρα, τον Άραξο, ενώ όπως σημειώνει θα ακολουθήσει περιοδεία και τα ορεινά διαμερίσματα του δήμου.
Κοινή συνισταμένη, όπως τονίζει ο κ. Γκοτσούλιας, είναι τα σοβαρά προβλήματα στην οδοποιία, που σε μερικές περιπτώσεις δυσκολεύουν την πρόσβαση στις περιουσίες των πολιτών. «Τα προβλήματα είναι πολλά και σοβαρά. Εμείς συζητάμε με τους δημότες, με βάση ποια από αυτά μπορούμε να λύσουμε με τις δυνάμεις που έχουμε, όπως έχει διαμορφωθεί η οικονομική κατάσταση τα τελευταία χρόνια», συμπληρώνει ο πρώην δήμαρχος.
ΣΤΟΝ ΑΡΑΞΟ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ 
Μεγάλη βαρύτητα δίνει ο κ. Γκοτσούλιας σε ένα πρόβλημα, το οποίο έχει αντιμετωπίσει στη θητεία του ως δήμαρχος και αφορά τον Άραξο. «Πρέπει να δούμε το θέμα με τον κεντρικό δρόμο του χωριού, ο οποίος λόγω της διέλευσης των φορτηγών έχει καταστραφεί. Επίσης πρέπει να δούμε πολύ σοβαρά, γιατί δεν εφαρμόζεται η μελέτη που είχε συνταχθεί επί εποχής Καββαδά, η οποία αφορούσε τους όρους διέλευσης των φορτηγών και να ξεκαθαρίσουμε σε ποιο σημείο πρέπει να παρέμβει ο δήμος, τα λατομεία και η περιφέρεια».
 

Διαβάστε επίσης