Άλκης Κούρκουλος: Αν ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου θέλει σχολείο ομοφυλοφίλων, να πάει αυτός πρώτα

«Είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες δηλώσεις το 2016;»

Τον θυμό του για τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου εξέφρασε ο Άλκης Κούρκουλος. Ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε ο Αρχιεπίσκοπος, για την δημιουργία εκκλησιαστικών σχολείων στα οποία, όπως είπε θα γαλουχούνται «φυσιολογικοί» άνθρωποι, αποφεύγοντας την ομοφυλοφιλία.

Όταν η Φαίη Σκορδά του ζήτησε να σχολιάσει το θέμα εκείνος φανερά εξοργισμένος απάντησε: «Να πάει αυτός πρώτα! Να πάει αυτός πρώτα. Ντροπή είναι αυτό το πράγμα! Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η θέση του, έχω κι εγώ τη δική μου θέση. Εύχομαι να είναι μειοψηφία αυτή η πλευρά της Εκκλησίας».

Φρόντισε βέβαια να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι της εκκλησίας ίδιοι, τονίζοντας: «Υπάρχουν άνθρωποι που μονάζουν και δεν λένε όλες αυτές τις πα…ές που ακούω τώρα! Δεν μπορώ να ακούω βλακείες πρωί πρωί!»

«Είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες δηλώσεις το 2016; Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω και να ζούμε στον Μεσαίωνα. Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δική του ιστορία. Έχω φίλου ομοφυλόφιλους που η συμπεριφορά τους είναι πιο αντρική από straight», πρόσθεσε.

Ενώ επισήμανε ότι: «Θα ήθελα τον διαχωρισμό κράτους – εκκλησίας. Φοράω Σταυρό και πιστεύω, αλλά είναι άσχετο το ένα με το άλλο».

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης