Βάλλουν κατά του Δημάρχου Ναυπακτίας οι εργαζόμενοι του Πορθμείου - Τι απαντούν στην παρέμβαση για τη γραμμή Ρίου - Αντιρρίου

με ανάρτηση στο fcb
φωτογραφία αρχείου

Την έντονη αντίδραση των εργαζόμενων για "όψιμο" ενδιαφέρον του Δημάρχου Ναυπακτίας και του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου για την κατάσταση που επικρατεί στο πορθμείο Ρίου Αντιρρίου και την υποβάθμιση της γραμμής, προκάλεσε η χθεσινή επιστολή διαμαρτυρίας.

Μία επιστολή την οποία απέστειλε ο Δήμαρχος Παναγιώτης Λουκόπουλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου, Αντώνης Φράγκος προς τον Γενικό Γραμματέα ΥΕΝ και τη διεύθυνση θαλάσσιων συγκοινωνιών του Υπουργείου Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών για την αποχώρηση των αμφίδρομων Ferry boat.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή τους στη σελίδα τους στο facebook σημειώνουν πως η γραμμή δε σταματά, απευθυνόμενοι προς τον ίδιο το Δήμαρχο.

Γράφουν ειδικότερα:

psspsa.jpg

Να υπενθυμίσουμε την ανακοίνωση του Δημάρχου:

«Πληροφορηθήκαμε με μεγάλη μας έκπληξη ότι για τον μήνα Νοέμβριο δεν έχουν μέχρι σήμερα δηλωθεί ποια αμφίδρομα ferry-boat θα εξυπηρετούν την πορθμειακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου.

Δεδομένου ότι για την εύρυθμη λειτουργία της γραμμής, η οποία πλην των οχημάτων εξυπηρετεί δωρεάν και πλήθος πεζών, τόσο φοιτητών που φοιτούν στο ΤΕΙ που ευρίσκεται στο Αντίρριο, όσο και πολλών συμπολιτών μας που δραστηριοποιούνται στην Πάτρα, η ύπαρξη των συγκεκριμένων ferry – boat είναι επιβεβλημένη.

Το θέμα χρήζει άμεσης επέμβασης και επίλυσης.

Η υποβάθμιση της Πορθμειακής γραμμής Ρίου – Αντιρρίου πρέπει να σταματήσει και παρακαλούμε για τις δικές Σας ενέργειες προκειμένου να δρομολογηθεί άμεσα η άφιξη και λειτουργία των αμφίδρομων ferry boat στην Πορθμειακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου.»

Διαβάστε επίσης