Δυτ. Ελλάδα: Συλλήψεις για ναρκωτικά

σε ΑΧαϊα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών, σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι καλλιεργούσαν στα Καλάβρυτα, σε ρεματιά που βρίσκεται σε δασική απόκρημνη περιοχή, τρία δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε τρεις πλαστικές γλάστρες, τις οποίες είχαν κρύψει σε θάμνους και  χόρτα.

Εξάλλου, συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από  αστυνομικούς  του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών,  31χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αγρίνιο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου 40χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στο χώρο εργασίας του  και στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε  ποσότητα αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρος 8,9 γραμμαρίων .

Ακόμη, συνελήφθη, χθες το πρωί στο Δραγώγι Ηλείας, από αστυνομικούς του   Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου 26χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης συνολικού βάρους (10,6) γραμμαρίων.