Στις Αχαρνές η Φώφη Γεννηματά - Επίσκεψη στο Κέντρο ΑΡΩΓΗ - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ξεναγήθηκε στο Κέντρο Διημέρευσης Ατόμων με ειδικές ανάγκες

Η παραβατικότητα, τα ναρκωτικά και η οικονομική κατάσταση του δήμου Αχαρνών βρέθηκαν στο επίκεντρο της πολύωρης επίσκεψης της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά στο δήμο Αχαρνών.

genimmata_arogi1.jpg

Επικεφαλής πολυμελούς κλιμακίου και συνοδευόμενη από τη βουλευτή Περιφέρειας Αττικής Εύη Χριστοφιλοπούλου, η κυρία Γεννηματά ξεναγήθηκε στο Κέντρο Διημέρευσης Ατόμων με ειδικές ανάγκες ΑΡΩΓΗ, επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και την κεντρική πλατεία του Αγίου Βλασίου και κατέληξε στο δημαρχείο Αχαρνών, όπου συναντήθηκε με τους φορείς της πόλης.

genimmata_arogi2.jpg

Πρώτος σταθμός στην περιοδεία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήταν η ΑΡΩΓΗ, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη διοίκηση και το προσωπικό αλλά και να δει από κοντά το εξαιρετικό έργο που επιτελείται στη σημαντική αυτή δομή του δήμου.

genimmata_arogi3.jpg

Τόσο η κυρία Γεννηματά και η Εύη Χριστοφιλοπούλου, όσο και το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Χατζησωκράτης έγιναν αποδέκτες θερμής υποδοχής από τα παιδιά ενώ δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τη καταπληκτική δουλειά τους.

genimmata_arogi5.jpg

Ένα από τα παιδιά, μάλιστα, χάρισε ένα χειροποίητο ρόδι ως γούρι στην κυρία Γεννηματά, η οποία την ευχαρίστησε και της είπε ότι το έχει ανάγκη.

genimmata_arogi6.jpg

«Ίσως δε το ξέρει πολύς κόσμος αλλά είναι πολλά χρόνια που συνεργαζόμαστε και έχουμε πετύχει πράγματα» δήλωσε, εισερχόμενη στο χώρο η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

genimmata_arogi7.jpg

Παράλληλα, η Φώφη Γεννηματά επεσήμανε την ανάγκη να ανατραπεί η αντίληψη ότι πολιτική σημαίνει να βγαίνεις στην τηλεόραση και να λες μεγάλα λόγια χωρίς να έχεις αποτέλεσμα, κάτι για το οποίο, όπως τόνισε η ίδια, παλεύει εδώ και πολλά χρόνια.

genimmata_arogi8.jpg

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του σωματείου ΑΡΩΓΗ Βίκυ Έλλιοτ σημείωσε ότι, για πρώτη φορά, μια ιδιωτική πρωτοβουλία (το σωματείο) και ένας δημόσιος φορέας (δήμος Αχαρνών) συνεργάζονται καλά και παράγουν θετικά αποτελέσματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ