Συγκλονίζουν τα μηνύματα στο facebook για τον αδικοχαμένο πιλότο Σωτήρη Αντωνόπουλο - "Καλό ταξίδι ΗΡΩΑ" - "Captain καλά να περνάς εκεί ψηλά..."- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

στο ππνπ οι σοροι

"Καλό ταξίδι ΗΡΩΑ" 

Ένα από τα συγκλονιστικά μηνύματα στο προφίλ του αδικοχαμένου Σωτήρη Αντωνόπουλου, πιλότου του μοιραίου Τσέσνα που κατέπεσε στην περιοχή του Χελμού. Φίλοι από την Πάτρα, που μιλούν στο tempo24.gr, ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έσβησε για πάντα αυτό το μεγάλο χαμόγελο. "Ήταν εξαιρετικό παιδί με ήθος", μας μεταφέρουν φίλοι και συνάδελφοί του. Όλη η Αχαΐα θρηνεί για το χαμό του παληκαριού της, το οποίο "χάθηκε" κοντά στον τόπο καταγωγής του, το Μάνεσι Καλαβρύτων. Όλη η Ελλάδα πενθεί τον ήρωά της. Ο Σωτήρης Αντωνόπουλος ήθελε να πετάει... αγαπούσε πολύ τη δουλειά του. "Ακόμα έχω στα χέρια μου τα πατσ που θα του έδινα...", εξομολογείται φίλος του, συγκλονισμένος από το τραγικό περιστατικό. 

Δείτε μερικά από τα μηνύματα στο προφίλ του στο facebook: 

 

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίον προκειμένου να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση διεκομίσθησαν οι σοροί που ανασύρθηκαν το μεσημέρι από το μοιραίο Τσέσνα που εντοπίστηκε στην περιοχή των ορεινών της Αχαίας.

Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση στην Πάτρα, με τα αποτελέσματα να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Αυτό, όμως που είναι βέβαιο και αναφέρουν πηγές, είναι πως η αναγνώριση των πτωμάτων ήταν αδύνατη καθώς έχουν απανθρακωθεί από την φωτιά που ξέσπασε στο αεροσκάφος, κατά πάσα πιθανότητα, με την πτώση του στο έδαφος.

Έτσι μόνο μέσω της εξέτασης DNA που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες 10 ημέρες, θα μπορέσει να γίνει η αναγνώριση.

Μοιραία στάθηκε για τον άτυχο 32χρονο πιλότο Σωτήρη Αντωνόπουλο το ταξίδι πάνω από την περιοχή, όμως μοιραίο ήταν το ταξίδι και για τον συνοδηγό του.

Μέχρι στιγμής είχε γίνει γνωστή η ταυτότητα του πιλότου.

Ο δεύτερος επιβαίνοντας που βρήκε τραγικό θάνατο είναι ένας 50χρονος άνδρας από την περιοχή του Ξυλοκάστρου, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Η οικογένεια του άνδρα επιθυμεί να παραμείνουν κρυφά τα στοιχεία της ταυτότητάς του και για αυτό δεν έχουν δημοσιοποιηθεί περισσότερες λεπτομέρειες.

Να υπενθυμίσουμε πως τα συντρίμια βρέθηκαν σήμερα πριν τις 12 το μεσημέρι 3χλμ. βόρεια από το χώρο στάθμευσης του Χιονοδομικού Κέντρου στο Χελμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όταν ο Σωτήρης Αντωνόπουλος, πιλότος του μοιραίου Τσέσνα, πετούσε μέσα από το φαράγγι του Βουραϊκού - ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ που ο ίδιος είχε αναρτήσει

Καλάβρυτα: Τι αντίκρυσε ο μηχανικός του Agusta Bell στον τόπο της τραγωδίας

Σωτήρης Αντωνόπουλος: Βρήκε τραγικό τέλος στον τόπο καταγωγής του! Από το Μάνεσι Καλαβρύτων ο πιλότος του μοιραίου Τσέσνα​

Αχαΐα: Νεκροί οι χειριστές του Τσέσνα - Που βρέθηκε το αεροσκάφος - ΝΕΟΤΕΡΑ

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ