Πάτρα: Από την πρώτη μέρα "βουλιάζει" η ελεγχόμενη στάθμευση - Δεν συμμορφώνονται οι οδηγοί - Άδεια τα δημοτικά πάρκινγκ

χωρίς εισιτηριο σταθμευει η πλειοψηφια στις οριοθετημένες θεσεις

Η …κακή μέρα από το πρωί φαίνεται. Αυτό ισχύει  στην περίπτωση της ελεγχόμενης στάθμευσης  που ξεκίνησε κι επισήμως από σήμερα να εφαρμόζεται κανονικά, πλην όμως τα πρώτα δείγματα είναι τουλάχιστον απογοητευτικά.

Οδός Κορίνθου, λίγο πριν τις 9 το πρωϊ, οι οριοθετημένες θέσεις της ελεγχόμενης στάθμευσης είχαν ήδη καταληφθεί, χωρίς όμως να έχει προμηθευτεί κανείς "ξυστό" που περιορίζει τη χρονική διάρκεια της στάθμευσης σε μία ή δύο ώρες, ανάλογα τη ζώνη (πράσινη ή πορτοκαλί).

Λαμπρή εξαίρεση αποτελούσε ένας και μοναδικός οδηγός , στο τμήμα της Κορίνθου από Μιαούλη έως Παντανάσσης, ο οποίος  υπήρξε συνεπής και είχε προμηθευτεί κανονικά το εισιτήριο.

Κατά τις πρώτες ώρες λειτουργίας του συστήματος πάντως, κόπηκαν και οι δύο πρώτες κλήσεις!

Αντίστοιχα απογοητευτική είναι η εικόνα στα τρία δωρεάν παρκινγκ της παραλιακής , όπου τα οχήματα που έχουν σταθμεύσει είναι ελάχιστα.

Από τις 7 το πρωϊ μάλιστα τα λεωφορεία ήταν στις θέσεις τους περιμένοντας να διευκολύνουν οδηγούς και να τους μεταφέρουν δωρεάν, μέχρι Γούναρη και Αγίου Νικολάου, όπως π[ροβλέπει η δημοτική συγκοινωνία. Μάταια όμως…

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ