Πάτρα: "Πίστα" δικύκλων το νότιο πάρκο στην Ακτή Δυμαίων; Κίνδυνος για πεζούς και ποδηλάτες στο πιο πολυσύχναστο σημείο της πόλης!

τι καταγγέλλουν πολίτες

"Πίστα" δικύκλων και οχημάτων το νότιο πάρκο της Πάτρας;

Τον κίνδυνο επισημαίνουν πολίτες που όπως χιλιάδες Πατρινοί, περνούν αρκετές ώρες στο νέο χώρο που παραδόθηκε πριν από λίγο καιρό και το οποίο έχει "μεταορφώσει" την παραλιακή ζώνη μεταξύ της Ιχθυόσκαλας και του νέου λιμανιού σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον για μικρούς, μεγάλους, ηλικιωμένους, ανθρώπους που θέλουν να αθληθούν, να ηρεμήσουν, να παίξουν με τα παιδιά τους κ.α.

"Εξαιρετικό το παρκάκι μεταξύ των εγκαταστάσεων του ΝΟΠ και του νέου λιμανιού στην Πάτρα. Πολύς ο κόσμος που το χρησιμοποιεί καθημερινά για περίπατο, ποδήλατο, τρέξιμο κλπ.. Δυστυχώς αρκετοί και οι "εξυπνούληδες" που θα περάσουν μέσα από τα δρομάκια του με την ..."κούρσα" ή το "μοτοσακό" τους, πολλές φορές μάλιστα και με ταχύτητα! Είμαστε ένας ....υπέροχος λαός!!!! Καλό μας Σαββατοκύριακο...", σημειώνει ο συμπολίτης και πρώην δημοτικός σύμβουλος Τρύφωνας Παχής ο οποίος πηγαίνει κάθε Σαββατοκύριακο στο πάρκο για τρέξιμιο, για να ακολουθήσουν δεκάδες σχόλια με ή χωρίς πολιτική χροιά.

Επίσης, όπως λένε στο tempo24.gr, πολίτες που πηγαίνουν καθημερινά στο πάρκο για άθληση και αναψυχή, ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται και τις βραδινές ώρες λόγω αύξηση της διέλευσης τω δικύκλων. "Τί θα γίνει σε περίπτωση ατυχήματος;", θέτουν αναγνώστες το ερώτημα

 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ