Δυτική Αχαΐα: «Η κακοκαιρία μας γονάτισε ...από εδώ και πέρα σηκώνουμε τα χέρια ψηλά» - Έκκληση στην Περιφέρεια για οικονομική ενίσχυση

Θανάσης Ραυτοκόπουλος: Η δημοτική αρχή δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτό το μέγεθος των καταστροφών

Έκκληση προς τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες, απευθύνει ο δήμος δυτικής Αχαΐας ώστε να μπορέσει να αποκαταστήσει τις ζημιές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία της περασμένης Παρασκευής.

Τη στιγμή που σήμερα δέχεται ένα ακόμη σφοδρό κύμα κακοκαιρίας! Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Θανάση Ραυτακόπουλο, ο δήμος ζητά από την Περιφέρεια, έκτακτη οικονομική ενίσχυση, διότι η δημοτική αρχή δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτό το μέγεθος των καταστροφών, ενώ μεγαλώνει ο φόβος και η ανησυχία αν η περιοχή ζήσει ένα τέταρτο «χτύπημα».

«Αυτό ήταν το τρίτο και το πιο δύσκολο για εμάς. Από εδώ και πέρα σηκώνουμε τα χέρια ψηλά»! Συμπληρώνει ο κ. Ραυτακόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι ήταν το μεγαλύτερο «κύμα» καταστροφής που έχει δεχθεί η περιοχή μέσα σε λίγους μόνο μήνες. Οι ζημιές είναι πολλές και εκτεταμένες σε όλες σχεδόν τις περιοχές του δήμου, όπως έχει γράψει η ΓΝΩΜΗ. Ακόμα αγροτικοί δρόμοι δεν εχουν αποκατασταθεί ενώ ο δρόμος Χαραυγή προς Δροσια έχει «κοπεί» στη μέση, λόγω πτώσης μεγάλων πευκόδεντρων.

Το θέμα θα απασχολήσει και την αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Διαβάστε επίσης