Έδωσε εν αγνοία του πληροφορίες - Τί υποστηρίζει ο Αχαγιώτης, φερόμενος ως εμπλεκόμενος στο διεθνές κύκλωμα των αρχαιοκαπήλων

ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ TEMPO24.GR ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ

Όπως έγραψε χθες το tempo24.gr, στο διεθνές κύκλωμα των αρχαιοκαπήλων φέρεται να εμπλέκεται ένας ηλικιωμένος άνδρας από την Κάτω Αχαΐα.

Σύμφωνα με συγγενικό του πρόσωπο, η κατηγορία δεν ευσταθεί, καθώς όπως υποστηρίζει ο ηλικιωμένος, απλά κλήθηκε να δώσει κάποιες πληροφορίες σε γνωστό του πρόσωπο από την Πάτρα, σχετικά με κάποια σημεία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ηλικιωμένος μίλησε δύο φορές με το συγκεκριμένο άτομα, σε συνομιλίες οι οποίες διήρκεσαν περίπου μισό λεπτό.

Στις αμέτρητες τηλεφωνικές συνομιλίες που έχουν καταγραφεί τον τελευταίο χρόνο, το περιβάλλον του Αχαγιώτη, υποστηρίζει ότι υπήρχαν μόνο δύο συνομιλίες. Συγγενικό πρόσωπο του ηλικιωμένου από τη τη δυτική Αχαΐα, εξηγεί ότι ο Πατρινός που τηλεφώνησε επικαλέστηκε την επαγγελματική ιδιότητα του ηλικιωμένου και ρώτησε που βρίσκονται δύο συγκεκριμένα σημεία. 

Παράλληλα, όπως εξηγούν συγγενείς του, κατά τον έλεγχο που έγινε στο σπίτι του, δεν εντοπίστηκε κατι που να στοιχειοθετεί  κατηγορία κακουργήματος.

Ο ηλικιωμένος αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή αύριο Παρασκευή, μαζί τους άλλους 25 συλληφθέντες. 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε επίσης