Έτσι κλέβουν νερό στην Λακκόπετρα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Σε καταγγελία για παράνομες συνδέσεις ύδρευσης, προχωρά ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Παραλίας Λακκόπετρας. 
Τα μέλη του συλλόγου μάλιστα, συνοδεύουν την καταγγελία τους με φωτογραφίες, στις οποίες όπως υποστηρίζουν φαίνεται η παράνομη σύνδεση.

«Η ΔΕΥΑ Δυμαίων που λειτουργεί εδώ και τέσσερα χρόνια δημοσίευσε το τιμολόγιο για την παροχή νερού, ίσως όμως να έχει άγνοια – που δεν το πιστευω – για την κατασταση της υδρευσης στην παραλια της Λακοπετρας», λέει στη ΓΝΩΜΗ, η πρόεδρος του συλλόγου Σοφία Πανίτσα. Και συνεχίζει:

«Υπάρχει μια ομάδα δημοτών που απέκτησε με νόμιμο τρόπο, υδρόμετρα αλλά τους καλοκαιρινούς μήνες δεν εχει ούτε σταγόνα νερό. Χρησιμοποιούμε μωρομάντηλα για την καθαριότητά μας όπως στην Γκρινίτσα! Καταλαβαίνετε τί συμβαίνει;».

Η κ. Πανίτσα, σημειώνει ότι οι δημότες πληρώνουν κανονικά τους λογαριασμούς με νόμιμες συνδέσεις και χωρίς καθόλου νερό, ενώ άλλοι που έχουν τεραστιες δεξαμενες αποθηκευσης παρανομου νερου είναι στο απυρόβλητο.

Η παραλία της Λακκόπετρας, συμπληρώνει η κ. Πανίτσα, είναι κόσμημα για τον δήμο δυτικής Αχαΐας και προορισμός για χιλιάδες λουόμενους κάθε χρόνο. «Δεν μπορούν να αφήνουν σε αυτή την κατάσταση, ιδιώτες και επαγγελματίες χωρίς οριστική παρέμβαση», καταλήγει η πρόεδρος του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ