Πάτρα: Άλλη μια εβδομάδα σε πιλοτική εφαρμογή η ελεγχόμενη στάθμευση, ενώ το διπλοπαρκάρισμα κυριαρχεί

εντείνει τους ελέγχους και επιβαλει πρόστιμα η Τροχαία

Συνεχίζεται η περίοδος χάριτος ή αλλιώς πιλοτική εφαρμογή για τον περιορισμό της στάθμευσης στο κέντρο της Πάτρας, αφού ούτε από σήμερα εφαρμόζονται τα μέτρα για το κυκλοφοριακό, συμπεριλαμβανομένης της ελεγχόμενης στάθμευσης. Η κανονική εφαρμογή παραπέμπεται στο επόμενο διάστημα και στο μεταξύ η πόλη εξακολουθεί να ασφυκτιά.

Κι αυτό γιατί, η περίοδος χάριτος που έχει συμπληρώσει ένα μήνα έχει μηδενικά αποτελέσματα , καθώς καθημερινά διαπιστώνει κανείς ότι το διπλοπαρκάρισμα κυριαρχεί στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες η Τροχαία δεν ...χαρίζεται, τιμωρώντας με πρόστιμα την παράνομη στάθμευση.

"Αφού ξεπεραστούν τα τεχνικά προβλήματα θα προχωρήσουμε στην οριστική εφαρμογή του συστήματος" είναι ο ορίζοντας που θέτει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Π. Στάμος, όπως άλλαστε ανέφερε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Επανέλαβε ότι το τελευταίο 20ήμερο γίνεται προσπάθεια να ξεπεραστούν τεχνικά προβλήματα που παρατηρήθηκαν στη σύνδεση των τάμπλετ που θα χρησιμοποιούν οι δημοτικοί υπάλληλοι-ελεγκτές του συστήματος με τον κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή του.

Διαβάστε επίσης