Πάτρα: 5 εκ. λαθραία τσιγάρα σε νταλίκα στο λιμάνι - Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού - Μια σύλληψη - ΝΕΟΤΕΡΑ

"Λαβράκι" έβγαλε ο έλεγχος
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νεότερη Ενημέρωση 18.16: Περισσότερα από 270.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων "έκρυβε" η νταλίκα που φέρει βουλγαρικές πινακίδες, με οδηγό Βούλγαρο, που προσπάθησε να περάσει το όχημα από το λιμάνι της Πάτρας, με προορισμό την Ιταλία.

Όπως έγραψε πρώτο το tempo24.gr, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, οι άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, μπλόκαραν το παράνομο φορτίο, το οποίο ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια λαθραία τσιγαρά.

Η επιχείρηση του Λιμενικού βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο αδιευκρίνιστο παραμένει μέχρι στιγμής ο τελικός προορισμός του τσιγάρων.

Νεότερη Ενημέρωση 18.02: Βουλγαρικής υπηκοότητας είναι ο οδηγός της νταλίκας που εντοπίστηκε από άνδρες του Λιμενικού στην Πάτρα να μεταφέρει μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων,όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.gr.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, η νταλίκα με το παράνομο φορτίο, που εκτιμάται στα 5 εκατομμύρια λαθραία τσιγάρα,  έφτασε στο λιμάνι της Αχαϊκής Πρωτεύουσας, με προορισμό την Ιταλία.

Πρώτη Ενημέρωση 17.46: Επί ποδός βρίσκονται οι υπηρεσίες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, μετά τον εντοπισμό σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, νταλίκας που μετέφερε μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ποσότητα εκτιμάται στα 5 εκ. τσιγάρα που εισήλθαν παρανόμως στη χώρα, μέσω του λιμανιού της Αχαϊκής Πρωτεύουσας, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η χώρα προέλευσης του παράνομου φορτίου.

Η έρευνα των ανδρών του Λιμενικού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη

Περισσότερα σε λίγο. 

Μ.Κ.Π

Διαβάστε επίσης