Επικοινωνιακά "τσιτάτα"

του ηρακλη ρουπα

Όταν η «αήθης γραφικότητα» του Κυρίου Πολάκη δεν καταδικάζεται από κανένα στέλεχος της Κυβέρνησης, λυπούμαι γιατί εν μέσω κρίσης και φτωχοποίησης των πολιτών κάποιοι αποφεύγουν την ειλικρινή και ουσιαστική ενημέρωση καταφεύγοντας σε επικοινωνιακά «τσιτάτα» ως σχολιαρόπαιδα, επιθέσεις κατά πάντων από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συστάσεις για το εύρος της «ελευθεροτυπίας».

Αντί να προσπαθήσει η Κυβέρνηση να μας ενημερώσει γιατί η αναδιάρθρωση του χρέους δεν θα γίνει πριν το 2018 -κατά δήλωση Κου Δραγασάκη - παρά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, γιατί αρχίζουν οι κατασχέσεις μικροοφειλετών, γιατί η Κυβέρνηση –παρά τις εξαγγελίες και πάλι του Πρωθυπουργού- αδυνατεί να «περάσει» από τους θεσμούς το ακατάσχετο επιχειρηματικών λογαριασμών και ορίζει ως δύσκολη την εφαρμογή νέων ρυθμίσεων για τα χρέη των πολιτών, προωθεί μία νέου τύπου επικοινωνιακή ατζέντα μέσω του Κου Πολάκη.

Μία νέα ατζέντα παρελκυστικής ενημέρωσης αλλά και νέα ατζέντα ελεύθερης δημοσιογραφίας όπως την καταλαβαίνει η Κα Γεροβασίλη.

Ένα νέο ήθος. Μία νέα προσέγγιση ευρηματικής «μαγκιάς» από τον Υπουργό που διατηρούσε -κατά δήλωσή του – ένα ευρηματικό «διπλογραφικό σύστημα» στον Δήμο του κατά τα χρόνια της πολιτικής…νιότης του.

Διαβάστε επίσης