Πάτρα: SOS εκπέμπουν οι κάτοικοι για τον ποταμό Γλαύκο - "Θα πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να τον καθαρίσουν;" - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανακοίνωση - καταγγελία προς τις αρμόδιες αρχές

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Εκπολιστικός Σύλλογος Κρύας Ιτεών Πάτρας. Αφορμή η εικόνα που εμφανίζει η κοίτη του ποταμού Γλαύκου στο ύψος της Ακτής Δυμαίων.

unnamed_0.jpg

'Οπως επισημαίνεται, το σημείο δεν έχει καθαριστεί με τον κίνδυνο υπερχείλισης σε επικείμενα ακραία καιρικά φαινόμενα να είναι κάτι παραπάνω από ορατός. Μάλιστα σε ανακοίνωση - καταγγελία, υπογραμμίζεται " αναρωτιόμαστε άραγε, κανένας μα κανένας αρμόδιος δεν έχει περάσει από την Ακτή Δυμαίων να δει τον χείμαρρο Γλαύκο σε τι κατάσταση βρίσκεται; ... Δηλαδή τι περιμένουν για να το καθαρίσουν να ξεχειλίσει και να γίνουν καταστροφές σε περιουσίες η να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές και μετά να ευαισθητοποιηθούν να το καθαρίσουν;"

glafkos_tempo24.gr__0.jpg

Η ανακοίνωση 

"Κάθε χειμώνα ακούμε μετά από έντονα καιρικά φαινόμενα, για τις καταστροφές που γίνονται από πλημμύρες  σε κατοικίες. σε καλλιέργειες. σε δρόμους μέχρι και απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα πριν λίγα εικοσιτετράωρα με τις καταστροφές που έγιναν στην Μεσσηνία που είχαμε μάλιστα ΔΥΣΤΥΧΏΣ και πάλι απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.
Και φυσικά για να γίνονται όλα αυτά κάτι φταίει, από βουλωμένα φρεάτια, από ακαθάριστους χειμάρρους από μπαζωμένα ρέματα.

Με αφορμή λοιπόν όλα αυτά που έγιναν πριν λίγα εικοσιτετράωρα με τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναρωτιόμαστε άραγε, κανένας μα κανένας αρμόδιος δεν έχει περάσει από την Ακτή Δυμαίων να δει τον χείμαρρο Γλαύκο σε τι κατάσταση βρίσκεται;

Δηλαδή τι περιμένουν για να το καθαρίσουν να ξεχειλίσει και να γίνουν καταστροφές σε περιουσίες η να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές και μετά να ευαισθητοποιηθούν να το καθαρίσουν;

Τότε κύριοι αρμόδιοι θα είναι πλέον ΑΡΓΆ!!!!"
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ