Απόλλων CARNA: Γιορτή για τα 90 χρόνια του συλλόγου

στο χάραμα

Χρονιά «σταθμός» για τον ιστορικό Σύλλογο του «Απόλλωνα Πάτρας» είναι το 2016, καθώς φέτος συμπληρώνονται 90 χρόνια από την ίδρυσή του. Εννέα δεκαετίες  προσφοράς και αγάπης για έναν σύλλογο που έχει αφήσει το στίγμα του στον πατραϊκό αθλητισμό και όχι μόνο.

Την Κυριακή στις 4 Σεπτεμβρίου στις 21.30, σε μία όμορφη εκδήλωση, η οικογένεια του Απόλλωνα θα γιορτάσει τη συμπλήρωση των 90 χρόνων συνδυάζοντας παράλληλα και την επίσημη παρουσίαση της ανδρικής ομάδας, που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Basket League τη αγωνιστική σεζόν 2016-2017. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η οποία θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο του θερινού κέντρου «Χάραμα» στο Θεριανό Πάτρας, η “οικογένεια” του Απόλλωνα θα ευχαριστήσει και τους χορηγούς που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια την προσπάθεια του Συλλόγου ενώ παράλληλα θα γίνουν και τα “αποκαλυπτήρια” της επετειακής φανέλας, η οποία θα συντροφεύσει όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η βραδιά αναμένεται ξεχωριστή, καθώς οι καλλιτέχνες του θερινού κέντρου “Χάραμα”, Χρήστος Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Δεληκούρας, Λίζα Ανδρέου, Κώστας Τζιαγκούλας, Μυρτώ Καμβυσίδη, Γιάννης Στάθης, Μιχάλης Πουλίδας και Νάντια Μπουλέ θα ταξιδέψουν μουσικά, τους φίλους της ομάδας σε ένα όμορφο μουσικό πρόγραμμα, βάζοντας τη δική τους «πινελιά» στην ξεχωριστή αυτή, επετειακή εκδήλωση.

Όσοι θέλουν να παραβρεθούν στην εκδήλωση θα πρέπει να προμηθευτούν εγκαίρως τις απαραίτητες προσκλήσεις (τιμή φιάλης 80 ευρώ ανά 4 άτομα).

 

 

 

Διαβάστε επίσης