Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του 35χρονου Βασίλη Δήμα - Θρήνος για το χαμόγελο που "'έσβησε" νωρίς - Τί έγραψαν οι φίλοι του στο facebook "'Έγινες άγγελος"

στον αγιο μηνα λευκας το τελευταιο αντιο

"Πάγωσε" η Πάτρα από τον θάνατο ενός ακόμη νέου ανθρώπου. Πρόκειται για τον Βασίλη Δήμα, που "έφυγε" μόλις στα 35 του χρόνια. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 11 από τον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά στην Λεύκα, ενώ το διαδίκτυο «πλημμύρισε» από συλλυπητήρια για το θάνατό του.

Ο 35χρονος πάλεψε σκληρά, δίνοντας τιτάνια μάχη με την ασθένειά του αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Βασίλης Δήμας ήταν κοινωνικός λειτουργός, ενώ είχε εργαστεί και στο Praxis, στον οργανισμό υποδοχής ανηλίκων μεταναστών.

Ηταν ένας χαρούμενος άνθρωπος, που αγαπούσε τη δουλειά του, τους φίλους και τον αθλητισμό. Είχε όνειρα για τη ζωή, δυστυχώς δεν μπόρεσε να τα πραγματοποιήσει. 

Oι φίλοι του τον περιγράφουν ως έναν «μεγάλο μαχητη»! «Ησουν δάσκαλος» γράφουν στο facebook, για να τον αποχαιρετίσουν.

Δείτε μερικά από τα μηνύματα: 

- Σ αγαπησα από την πρώτη μέρα που γεννήθηκα.μεγαλη μου αγάπη αγκάθι στην καρδιά μου.μονο ένα γιατί έχω να πω.γιατι εσύ;;;;μόνο αγάπη είχες για όλους.εκανες αυτόν τον κόσμο καλύτερο

- Τα λόγια είναι περιττά.. Καλό παράδεισο παλικάρι μου.. Άλλος ένας άγγελος... Θυμάμαι που σου τυπωσα την πτυχιακή σου.. Κάτι μου είχες πει... Πρόλαβα Νικόλα.... Τα καταφερα μου είπες.. σημασία έχει πως πάντα ήσουν νικητής.... Καλό παράδεισο στην γειτονιά των αγγέλων

- Τι κριμα Βασιλη......... πιστευα οτι θα τα καταφερνες και θα το ξεπερνουσες.... εγινες αγγελος κ εσυ..... Ελπιζω να φωτιζεις τους δικους σου ανθρωπους και τις ζωες μας.

- Να ξερεις οτι θα μας λειψει γιατι μας εδινε...Δυναμη,Κουραγιο,Αγαπη&Ζωντανια.
Η γειτονια των αγγελων σε αγκαλιασε!!!!
Καλο Παραδεισο αγορινα μου&φιλε!!

- Καλό παράδεισο αδερφε και καλή αντάμωση.Ο Θεός πάντα ψάχνει για αγγέλους και πήρε ακόμη ένα.
Ησουν παντα με το χαμογελο
 

- Βασιλακο .....Δεν θα σε ξαναδώ να πούμε τα δικά μας να γελάσουμε ...Δεν θα σε ξεχάσουμε ....

Διαβάστε επίσης