Στην Πάτρα αντί Αθήνας η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την 3η Σεπτέμβρη

Στη γη των Παπανδρέου

Μετά το πέρας των καλοκαιρινών διακοπών και την επιστροφή της Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά, στην κομματική καθημερινότητα, αναμένεται να ρυθμιστούν τόσο οι λεπτομέρειες γύρω από τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 42 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, όσο και τα επόμενα βήματα γύρω από την επανένωση της Κεντροαριστεράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέτος η κεντρική εκδήλωση δεν θα διεξαχθεί στην Αθήνα,καθώς οι Επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη, επέλεξαν την Πάτρα η οποία θεωρείται το προπύργιο των Παπανδρεικών. Μάλιστα, οι εορτασμοί θα πραγματοποιηθούν από κοινού με το ΙΣΤΑΜΕ (Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών), όπως αντίστοιχα συνέβη και στα μέσα Ιουλίου στην Κρήτη.

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες μέρες δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο συνάντησης της Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, την ώρα που αυξάνονται οι πιέσεις για την επανένωση των κομμάτων του Κέντρου.

Όπως ενημερώνει μέσω των social media ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας Νίκος Μοίραλης, «το ΠΑΣΟΚ στις 3 Σεπτεμβρίου αναβιώνει κάθε χρόνο το τρίπτυχο Λαϊκή Κυριαρχία, Εθνική Ανεξαρτησία, Κοινωνική Απελευθέρωση».

«Φέτος η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά επέλεξε η κεντρική εκδήλωση να πραγματοποιηθεί στην Αχαΐα. 20 χρόνια μετά το θάνατο του ιδρυτή μας Ανδρέα Παπανδρέου το όλον ΠΑΣΟΚ θα συγκεντρωθεί στη γενέτειρα της δημοκρατίας, στη γη των Παπανδρέου να τιμήσει το ένδοξο παρελθόν, να καταγράψει τις ανάγκες του σήμερα και να σχεδιάσει τις απαιτήσεις του μέλλοντος», αναφέρει ο ίδιος και συνεχίζει: «Στην εκδήλωση που διοργανώνει το ΙΣΤΑΜΕ και η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας θα τοποθετηθούν ο πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ Κώστας Σκανδαλίδης και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 19:00.



 

Διαβάστε επίσης