Αχαΐα: Το πρωί δουλειά...το βράδυ στα θρανία και τώρα στα φοιτητικά έδρανα - ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ

100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

Εργαζόμενοι μαθητές και τώρα φοιτητές σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης... Η μάχη δύσκολη καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν τους μαθητές των Ενιαιών Λυκείων, όταν αυτοί έπρεπε το πρωί να δουλεύουν και το βράδυ να κάθονται στα θρανιά, έχοντας ως βασικό στόχο την εισαγωγη σε σχολές των ΑΕΙ και των ΑΤΕΙ.

Ο λόγος για τους τρεις μαθητές του Εσπερινού ΓΕΛ Αιγίου, Βασίλη Καρανικόλα, Άννα Μαρία Κατσίκα και Χριστίνα Σπανού, τους μοναδικούς υποψηφίους και επιτυχόντες του σχολείου, που πλέον ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον τους.

Η ανακοίνωση του Σχολείου:

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Καθηγητών του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Αιγίου θέλουν να συγχαρούν τους μαθητές του σχολείου για την επιτυχία τους στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις.

Συγκεκριμένα το ποσοστό επιτυχίας του σχολείου είναι 100% αφού και οι 3 υποψήφιοι επέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Τα ονόματα των επιτυχόντων είναι τα παρακάτω:

Καρανικόλας Βασίλειος του Σταύρου – Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών (Αθήνα)

Κατσίκα Άννα – Μαρία του Αλεξίου – Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τρίκαλα)

Σπανού Χριστίνα του Λαμπράκη – Εκκλησιαστικής Μουσικής και Ψαλτικής (Ηράκλειο Κρήτης)

Στους παραπάνω μαθητές μας ευχόμαστε καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.

Ο σύλλογος διδασκόντων αισθάνεται ιδιαίτερη περηφάνια και συγκίνηση, γιατί τα παιδιά μας έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και κάτω από δύσκολες συνθήκες κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους τους. Αυτό κάνει την επιτυχία των μαθητών μας πολύ σημαντική, γιατί κατάφεραν να συνδυάσουν την εργασία τους και τις οικογενειακές υποχρεώσεις με την φοίτηση και την μελέτη. Αυτός είναι ουσιαστικά ο θεσμικός ρόλος του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Αιγίου, να δίνει την ευκαιρία σε μαθητές που εκ των πραγμάτων αδυνατούν να φοιτήσουν στα ημερήσια σχολεία να εισαχθούν σε σχολές τις Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της προτίμησής τους. Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου δεσμεύονται να συνεχίζουν να στηρίζουν τους μαθητές τους με κάθε τρόπο στις σημερινές δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ