Η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη αποκαλύπτει πως "έφυγε" ο γνωστός ηθοποιός

η αφιέρωση για το τέλος του

Περιγράφοντας τις τελευταίες στιγμές του Ανδρέα Μπάρκουλη και με ένα τρυφερό τραγούδι, αποχαιρέτησε τον σπουδαίο ηθοποιό η σύζυγός του, Μαρία, η γυναίκα που στάθηκε δίπλα του μέχρι το φινάλε.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο εμβληματικός ηθοποιός «έφυγε» το μεσημέρι της Τρίτης, σε ηλικία 80 ετών, νικημένος από τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

«Καλό ταξίδι αγάπη μου… Καλή αντάμωση ψυχή μου… Έφυγες μέσα στο φως, μέσα στην αγάπη», έγραψε, στη σελίδα της στο Facebook, η Μαίρη Μπάρκουλη, που δέχθηκε συλλυπητήρια από τον κόσμο, αποκαλύπτοντας, παράλληλα, τον τρόπο με τον οποίο έπεσε η αυλαία για τον ηθοποιό: «χάιδεψες το χέρι του αδελφού σου… Τέσσερις ανάσες και… ΤΕΛΟΣ!».

Η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Μπαρκουλη -με την οποία γνωρίστηκαν το 1998, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2001, απέκτησαν ένα γιο, τον 13 ετών Νικόλα και πέρυσι παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο- τον αποχαιρέτησε με το τραγούδι «Άδεια Μου Αγκαλιά», σε στίχους Διονύση Σαββόπουλου και μουσική Nick Cave, που ερμήνευσε η Ελευθερία Αρβανιτάκη το 1997.

230816160222_2343.jpg

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ