Από τον Παναιτωλικό στην Παναχαϊκή ο Μωραϊτης - Νέες προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας - ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Αρχισε η προετοιμασία στα Καλάβρυρα

Με εννέα νέες προσθήκες ακόμα αναχώρησε χθες η αποστολή της Παναχαϊκής για τα Καλάβρυτα.

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές, που επισήμως είχαν ανακοινωθεί από την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, στην αποστολή της Παναχαϊκής συμπεριελήφθησαν ακόμα οι Άγγελος Δημητρίου που πέρυσι αγωνιζόταν στην Α.Ε. Καραϊσκάκης, Σωτήρης Αδαμόπουλος που έχει αγωνιστεί στη Νέα Μανωλάδα και Μίλτος Μητρόπουλος που έχει αγωνιστεί στην Αχαϊκή.  

Όπως είναι ήδη γνωστό στην αποστολή συμπεριελήφθησαν για περαιτέρω δοκιμές και οι έξι νέοι παίχτες. Οι Γιάννης Κασιώνης, Δημήτρης Πατάπης, Νίκος Κωνσταντακόπουλος,  Ανδρέας Μαστραντωνάκης και Φώτης Γεωργαντόπουλος (από τις ακαδημίες της ιταλικής Κρεμονέζε)  ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα ενσωματωθεί στην ομάδα και ο  Βαγγέλης Λαθύρης.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Ο Π. ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Στο ρόστερ της Παναχαϊκής όπως είναι ήδη γνωστό ενσωματώθηκε και βρίσκεται ήδη στα Καλάβρυτα και ο νεαρός επιθετικός και πρώην αρχηγός της Κ20 του Παναιτωλικού Παναγιώτης Μωραΐτης ο οποίος έχει αγωνιστεί και με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας των Ελπίδων!

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Με πολύ όρεξη και εξαιρετική διάθεση από όλους τους ποδοσφαιριστές ξεκίνησε η προετοιμασία της Παναχαϊκής στα Καλάβρυτα υπό τις οδηγίες του προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Το καθημερινό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις πρωί (8.30) – απόγευμα (18.30) ενώ σήμερα το πρωί όλοι οι παίχτες υπό τις οδηγίες εργοφυσιολόγου – διατροφολόγου Γιάννη Κοτσή πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις σε δυο γκρουπ.

Όλη η αποστολή είναι ευχαριστημένη από τις ανέσεις του ξενοδοχείου All Seasons αλλά και από την εξυπηρέτηση του προσωπικού σε παίχτες και συνοδούς.

Στο πλευρό της ομάδας και ο Δήμος Καλαβρύτων που ήδη παρέχει στην αποστολή κάθε διευκόλυνση σε οτιδήποτε χρειάζεται.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Κώστας Κατσουράνης δείχνει, από τις πρώτες κιόλας ώρες της προετοιμασίας, ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί όλα κυλούν όπως έχουν σχεδιαστεί και η ομάδα προετοιμάζεται σε επαγγελματικά πρότυπα κάτι που εξ αρχής ο ίδιος επιθυμούσε.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ