Σανγκρία με λευκό ροδάκινο

Μια ιδιαίτερη απόλαυση που θα σας δροσίσει!

​Υλικά για 4-6 άτομα

1 φιάλη των 750 ml λευκός αφρώδες οίνος (π.χ chardonnay)
1 φλιτζάνι νέκταρ ροδάκινου
3/4 φλιτζανιού λικέρ ροδάκινο
1/2 φλιτζάνι φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
2 λευκά ροδάκινα, χωρίς κουκούτσι, κομμένα (για γαρνιτούρα)
1 λεμόνι, κομμένο (για γαρνιτούρα)
Πάγος

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε όλα τα συστατικά και ανακατεύετε απαλά με μια σπάτουλα.
Καλύψτε το μπολ και βάλτε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες. Σερβίρετε με πάγο και γαρνίρετε με φρέσκο ροδάκινο και φέτες λεμονιού.