Πάτρα: Ο Διονύσης Μακρυδημήτρης στην Παναχαϊκή - Γενικός αρχηγός ο Τάκης Κυριακόπουλος

Στα Καλάβρυτα η ομάδα για προετοιμασία

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε σήμερα η Παναχαϊκή αφού συμφώνησε σε όλα με τον έμπειρο αμυντικό Διονύση Μακρυδημήτρη ο οποίος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ρόδο, Κέρκυρα, Πανθρακικό και Ολυμπιακό Βόλου.

Ο 31χρονος άσσος που έχει στο ενεργητικό του παραστάσεις super league θα ενσωματωθεί από σήμερα στην αποστολή της ομάδας που ξεκινά την προετοιμασία της στα Καλάβρυτα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Δημήτρης Μακρυδημήτρης ανέφερε πως αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή που θα φορέσει τη φανέλα της ιστορικής Παναχαϊκής και θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να επιτευχτεί ο στόχος της ομάδας που δεν είναι άλλος από την άμεση επάνοδο στη football league.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ένας άνθρωπος που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην Παναχαϊκή αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Αρχηγού της ομάδας.

Ο λόγος για τον βετεράνο άσσο των κοκκινόμαυρων Τάκη Κυριακόπουλο, ο οποίος θα συνεισφέρει με τις δικές του δυνάμεις στη μεγάλη προσπάθεια της Παναχαϊκής να επιστρέψει σύντομα στη φυσική της θέση!

Σε δηλώσεις που έκανε λίγο μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ο Τάκης Κυριακόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Το γεγονός ότι κάτι αλλάζει στην ιστορική μας ομάδα, ότι κάτι νέο με όραμα ξεκινάει και ότι δίνεται η ευκαιρία για κάτι διαφορετικό με οδήγησαν στην απόφαση να συμμετάσχω από τη θέση του Γενικού Αρχηγού στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά από το κάλεσμα που μου έγινε. Μαζί με όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια με πίστη και ελπίδα για το καλύτερο αυτής της ομάδας θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτό το εγχείρημα που τόσο ανάγκη έχει η Πάτρα και αξίζει πραγματικά όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτή τη προσπάθεια. Ως εκ τούτου η συνεργασία μου με τις ακαδημίες ΔΑΒΟΥΡΛΗ σταματάει κάπου εδώ για να μπορέσω από άλλο μετερίζι να προσφέρω τις υπηρεσίες μου. Η μακρόχρονη συνεργασία μου στην οικογένεια Δαβουρλή μόνο θετικά έχει να μου προσφέρει και σε επίπεδο συνεργασίας αλλά και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες του Δαβουρλή για την μέχρι τώρα συνεργασία μας και δεν θα πάψω να αισθάνομαι ότι θα ανήκω στην οικογένεια Δαβουρλή. Ξεκινάμε ένα ταξίδι που μοναδικό σκοπό έχει να ξανακτίσουμε την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ που όλοι αγαπήσαμε».

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Κώστα Κατσουράνη αναχώρησε πριν από λίγο η αποστολή της Παναχαϊκής για τα Καλάβρυτα όπου για 10 ημέρες θα πραγματοποιήσει κάτω από τις οδηγίες του προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στην αποστολή περιλαμβάνονται οι εξής 23 παίχτες:

ΒΡΟΝΤΑΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ , ΣΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ , ΒΟΡΥΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ , ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΣΗΦ, ΣΟΥΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΧΟΥΣΑ ΑΝΔΡΕΑΣ , ΚΑΣΙΩΝΗΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΚΡΥΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΥΜΙΟΣ, ΛΟΥΜΠΑΡΔΕΑΣ ΝΙΚΟΣ, ΦΩΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΤΑΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΛΑΘΥΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΚΑΘΑΡΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ

Επικεφαλής της αποστολής είναι ο νέος Γενικός Αρχηγός Τάκης Κυριακόπουλος ενώ εκτός από τον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο στα Καλάβρυτα από σήμερα θα βρίσκονται ο βοηθός του Κωνσταντίνος Γιάννη και ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Κόμπλας.

Στην αποστολή βρίσκονται επίσης ο φροντιστής Γιάννης Λιαρομμάτης και οι μασέρ - φυσιοθεραπευτές Παναγιώτης Ρήγας και Ανδρέας Νικολάτος.

 

Διαβάστε επίσης