Παναχαϊκή: Επιχειρηματίες δηλώνουν οτι στηρίζουν ηθικά και υλικά τους "15" και τον Νίκο Οικονομόπουλο που υπέβαλε την παραίτησή του-Διαβάστε την επιστολή τους

νεα τροπη

Επιστολή ενδιαφέροντος για τα κοινά της Παναχαϊκής από τρείς επιχειρηματίες της Αθήνας που όπως αφήνεται να εννοηθεί είχαν προχωρήσει σε συζητήσεις με τον πρόεδρο της Παναχαϊκής Νίκο Οικονομόπουλο για το ποδοσφαιρικό σχήμα. Η Επιστολή των τριών φέρεται να έχει αποσταλεί στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή και επί της ουσίας μέσω αυτής δηλώνεται η πρόθεση αρωγής (ηθικής και υλικής) τόσο στον Νίκο Οικονομόπουλο όσο και στους "15" επιχειρηματίες" της "¨Παναχαϊκής Συμμαχίας". Προσθέτουν δε οτι την κίνησή τους υποστηρίζουν και πρόσωπα από τον εφοπιλιστικό χώρο και επιχειρηματίες της Πάτρας. Μετά από αυτή την εξέλιξη και συνυπολογιζομένου του γεγονότος οτι όπως είχε γράψει νωρίτερα το tempo24.gr ο Νίκος Οικονομόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του, δημιουργούνται νέα δεδομένα στην Ερσαιτεχνική τα οποία θα εξελιχθούν την ερχόμενη εβδομάδα

 Αναλυτικά η επιστολή:

"Δημόσια – τοποθέτηση – δέσμευση

 Ειλικρινείς και άδολοι φίλοι της Παναχαϊκής μας μύησαν το τελευταίο δίμηνο στα πολλαπλά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει το δεύτερο ιστορικότερο εν ζωή αθλητικό σωματείο της χώρας, μετά τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η δική μας σχέση με την Παναχαϊκή είναι η σχέση των υγιών φιλάθλων που έχουν θαυμάσει τα επιτεύγματα της στο παρελθόν, ενώ σήμερα έχουμε γίνει κοινωνοί των προβλημάτων της.

Σ’ αυτό το δίμηνο που προαναφέραμε, οι κοινοί φίλοι μας έφεραν σ’ επαφή τόσο με τον απελθόντα Πρόεδρο της ΠΓΕ κ. Νίκο Ράπτη, όσο και με τον νυν κ. Νίκο Οικονομόπουλο. Ειδικότερα, με τον δεύτερο οι επαφές δια ζώσης, τηλεφωνικά και με ανταλλαγή e-mails ήταν συχνές και μας δόθηκε η ευκαιρία να κατανοήσουμε πλήρως το μέγεθος των προβλημάτων της Παναχαϊκής.

Ο κ. Οικονομόπουλος ήταν απέναντί μας σαφής από την πρώτη στιγμή. Μας μίλησε για τις ανάγκες της ενιαίας Παναχαϊκής, αλλά επισήμανε κιόλας ότι το ποδοσφαιρικό της τμήμα χρήζει ξεχωριστής αντιμετώπισης διότι έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από Πατρινούς επιχειρηματίες να διαχειρισθούν «αυτοτελώς» την ποδοσφαιρική ομάδα, που ως γνωστόν φέτος θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ήταν, επίσης, ξεκάθαρος και ως προς το εξής: Μας κατέστησε απολύτως σαφές ότι διακαής επιθυμία των χιλιάδων φιλάθλων της Παναχαϊκής είναι να περάσει, μετά από πολλά χρόνια, η ομάδα σε Πατρινά χέρια. Ταυτόχρονα μας επισήμανε ότι έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από 15 Πατρινούς επιχειρηματίες και μας τόνισε ότι έχουν, προδήλως, αυτονόητο προβάδισμα στην διαχείριση και λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. 

Κατόπιν τούτων, πρεσβεύοντας την αρχή της ισχύος εν τη ενώσει, δηλώνουμε – δεσμευόμαστε κατηγορηματικά ότι θα είμαστε αρωγοί, ηθικά και υλικά στο έργο του υπό τον κ. Νίκο Οικονομόπουλο Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΓΕ, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ευχή και την πεποίθησή μας ότι οι 15 Πατρινοί επιχειρηματίες θα ξαναδώσουν στην ποδοσφαιρική Παναχαϊκή την χαμένη αίγλη της.

Παράλληλα, μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε καλή αθλητική περίοδο σε όλα τα τμήματα της ΠΓΕ και κουράγιο, πίστη και δύναμη στο Δ.Σ. του ιστορικότερου και μεγαλύτερου σωματείου της Πάτρας και της Ν.Δ. Ελλάδος.

Μιχάλης Μπολάκης, επιχειρηματίας

Θανάσης Οικονόμου, επιχειρηματίας

Δημήτρης Καπελάκος, εφοπλιστής

ΥΓ. Πέραν ημών είναι κι άλλοι εφοπλιστές και επιχειρηματίες συμπαραστάτες μας."

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ