Τουρνουά Beach Volley στην παραλία του Κάτω Αλισσού – Που και πώς θα δηλώσετε συμμετοχή - Χορηγός επικοινωνίας tempo24.gr

6 και 7 Αυγουστου

Ο πολιτιστικός σύλλογος Αλισσαίων «Ο Πείρος», ο οργανισμός τοπικής ανάπτυξης Δυμαίων(Ο.Τ.Α.Δ.) και το τμήμα βόλεϋ του Α.Ο. Αστέρια Αχαϊας διοργανώνουν Τουρνουά Beach Volley για Άνδρες, Γυναίκες και Μικτό στην παραλία του Κάτω Αλισσού στις 6 & 7 Αυγούστου.

Μετά την περσυνή επιτυχία και το ρεκόρ συμμετοχών 40 ομάδων,  έρχεται η δεύτερη συνεχή απο κοινου διοργάνωση για να επαληθεύσει την περσινή παρουσία των Αστεριών στα πολιτιστικά δρώμενα.

Σας περιμένουμε όλους του νέους και νέες της περιοχής και όχι μόνο να δηλώσετε συμμετοχή στην αθλητική εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία 5 χρόνια στην παραλία του Κάτω Αλισσού.

Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλοι οι νέοι και νέες απο 15 ετών και άνω ενώ δηλώσεις συμμετοχών μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα «Ανθολόγιο Coffee&kitchen Bar» στην πλατεία Δημοκρατίας στην Κάτω Αχαϊα από Παρασκευή 29/7 ή επίσης να εκτυπώσετε τη σελίδα: 

Για τις κληρώσεις και την ώρα προσελευσή σας στο χώρο του αγώνα θα σας ενημερώσουμε μέσα απο τα site: www.asteria-achaias.gr, www.dytikanea.gr, www.4press.gr, www.westcity.gr, www.flashstar.gr, www.tempo24.gr

 

 

Διαβάστε επίσης