Στις φυλακές Μαλανδρίνου οι δύο Βούλγαροι για τις απάτες στο Αγρίνιο

Μετά την απολογία στον Ανακριτή

Μετά από την σημερινή απολογία τους ενώπιον του Ανακριτή Αγρινίου (αφού είχαν πάρει αναβολή μια φορά) οι δύο Βούλγαροι, 42 και 48 ετών, πήραν τον δρόμο για τις φυλακές Μαλανδρίνου. Οι δύο άνδρες, που ήταν συγγενείς μεταξύ τους, κατηγορούνταν για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, απάτη κατ εξακολούθηση και διάφορες παραβάσεις του τελωνειακού κώδικα.

Η σύλληψη για τις τηλεφωνικές απάτες έγινε στο Αγρίνιο προ ημερών και αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία για τη τοπική Αστυνομία, αφού η εν λόγω σπείρα, μαζί με ακόμη δύο άτομα που αναζητούνται, έναν άνδρα και μια γυναίκα, είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Σε διάστημα μόλις λίγων ημερών είχαν επιχειρήσει να εξαπατήσουν πολλούς ηλικιωμένους στην περιοχή του Αγρινίου, χωρίς όμως αποτέλεσμα, πλην μιας περίπτωσης στην Καμαρούλα Αγρινίου, όπου κατόρθωσαν και αφαίρεσαν από μια ανυποψίαστη 76χρονη το ποσό των 800 ευρώ! Τουλάχιστον 30 απόπειρες είχαν επιχειρήσει τα μέλη της αδίστακτης ομάδας.

Προφασιζόμενοι τους αστυνομικούς ζητούσαν χρήματα από τους ηλικιωμένους, ώστε να αφήσουν ελεύθερο το παιδί τους, το οποίο, όπως έλεγαν στα υποψήφια θύματά τους, είχε προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ανήλικο παιδί!

Στην περίπτωση του μοναδικού θύματος στην περιοχή, της 76χρονης από την Καμαρούλα, η ηλικιωμένη αφού πίστεψε τους δράστες, άφησε σε σημείο που της υπέδειξαν τα 800 ευρώ μέσα σε χάρτινη σακούλα.

Πηγή: sinidisi.gr 

Διαβάστε επίσης