Πάτρα: Αστυνομικοί "χτένισαν" το Σκαγιοπούλειο και τις γύρω περιοχές-Αναζητούν περιθωριακούς που λεηλατούν τις εγκαταστάσεις και διακινούν ναρκωτικά

εκτεταμένη επιχείρηση

Εκτεταμένη επιχείρηση της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στους χώρους του Σγαγιοπουλείου στην Πάτρα.

Δεν πέρασαν μερικά 24ωρα από το φωτορεπορτάζ του tempo24.gr ( Πατήστε ΕΔΩ) όπου καταγράφτηκε η εγκατάλειψη των χώρων του πάρκου, ήρθε σχεδόν ταυτόχρονα και η καταγγελία για εκτεταμένες κλοπές στο εσωτερικό του ιδρύματος και πιο συγκεκριμένα στο παλαιό κτίριο όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του μπόιλερ.

Παράλληλα υπήρξαν καταγγελίες για εκτεταμένη δράση περιθωριακών ατόμων που κυκλοφορούν στους χώρους του πάρκου, την ώρα μάλιστα που εκεί βρίσκονται δεκάδες παιδιά.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και της Άμεσης Δράσης πολιόρκησαν στην κυριολεξία το απόγευμα της Δευτέρας τους χώρους του Σκαγιοπουλείου, σε μία επιχείρηση η οποία βρισκόταν σε εξέλιξη μέχρι το βράδυ της ίδια ημέρας.

Οι αστυνομικοί έλεγξαν τους χώρους του πάρκου καθώς και υπόπτους, ενώ στη συνέχεια προχώρησαν σε ελέγχους και στις γύρω περιοχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr αναζητούσαν άτομα ύποπτα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ