Αποχαιρετιστήρια επιστολή Νικόλαου Ράπτη προς το φίλαθλο κοινό της Πάτρας

αποχωρει μετα απο δεκατίες προσφορας ο επι χρονια προεδρος της ερασιτεχνικης παναχαικης

Μετά από πολλά χρόνια στην Παναχαϊκή, και ιδιαίτερα στην ΠΓΕ, η θητεία μου έφτασε στο τέλος της.

Επιθυμία μου ήταν τελειώνοντας μια θητεία τριάντα επτά ετών, να προκύψει μια νέα διοίκηση με νέα πρόσωπα που να προσφέρουν έργο και κυρίως να αγαπούν την Παναχαϊκή. Αυτό συνέβη και με ικανοποιεί το γεγονός.

Γενικότερα, φεύγω ευχαριστημένος και υπερήφανος γιατί επί των ημερών μου και με την συμπαράσταση και τη σύμφωνη γνώμη των περισσοτέρων μελών της διοίκησης (χωρίς να ξεχνώ αντιπαραθέσεις και πικρίες, πικρίες, πικρίες…) όχι μόνο περισώθηκαν τα περιουσιακά στοιχεία της ΠΓΕ αλλά δεν δημιουργήθηκε και κανένα νέο χρέος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το φίλαθλο κοινό της Πάτρας, που όλα αυτά τα χρόνια με αγάπησε και το αγάπησα. Από τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές (ενεργούς και παλαίμαχους) καθώς και όλους τους προπονητές, βοηθούς προπονητές, γυμναστές, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές και όλο το προσωπικό που τόσα χρόνια προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στον σύλλογο.

Ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω από το τμήμα μπάσκετ τον έφορο της ομάδας κ. Π. Σεμιτέκολο και τον προπονητή κ. Θ. Λιόνα για την επιτυχία τους μέχρι τα play off.

Από την ομάδα βόλεϊ γυναικών τον έφορο κ. Δ. Φίλια, τον προπονητή κ. Κ. Κοκόλα και τις προπονήτριες πρόκρισης για την τέταρτη συνεχή χρονιά στο final four και στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

Τον έφορο της ομάδας πυγμαχίας κ. Α. Λουμπαρδέα καθώς και τον αξιόλογο προπονητή κ. Ν. Πλέα για τις κατακτήσεις πανελληνίων πρωταθλημάτων.

Τον έφορο στίβου κ. Δ. Φίλια και θεωρώ χρέος να εξάρω την προσφορά της αείμνηστης προπονήτριας Αλέκας Σιούλη η οποία με την αγάπη και την ακούραστη δουλειά της στην ομάδα έφερε πανελλήνιες επιτυχίες. Επίσης τον σύζυγο της κ. Β. Βενέρη που συνεχίζει το έργο της.

Εξάλλου συγχαίρω την ανδρική ομάδα βόλεϊ (οικογένεια Ρουμελιώτη) για την άνοδο της στην μεγάλη κατηγορία καθώς και τη γραμματέα Βάσια Πιρτάκη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης και όλες τις αρχές της πόλεως που συμπαραστάθηκαν στην ομάδα, τους βουλευτές, την περιφέρεια, τον δήμο, την πυροσβεστική, την αστυνομική και υγειονομική διεύθυνση κλπ.

Θέλω επίσης να αναφερθώ στην «Παναχαίδα» το θυγατρικό σωματείο της ΠΓΕ στο ποδόσφαιρο, το οποίο ίδρυσα δειλά δειλά και σήμερα προπονούνται σε αυτό 230 αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5-14 ετών. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους προπονητές που προσέφεραν ακούραστα και εθελοντικά τις υπηρεσίες τους προπονώντας και διδάσκοντας αγωγή χαρακτήρων στους μικρούς αθλητές.

Όσον αφορά την ποδοσφαιρική ομάδα Παναχαϊκή που έπεσε στη Γ’ Εθνική, να μην διανοηθεί ποτέ η νέα διοίκηση να τη ρίξει στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Η Παναχαϊκή πρέπει πάση θυσία να κάνει πρωταθλητισμό στη Γ’ Εθνική για να ανέβει γρήγορα και με το κεφάλι ψηλά στις μεγάλες κατηγορίες, όπως αρμόζει σε μια ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία και όπως επιθυμεί το φίλαθλο κοινό της Πάτρας.

Τελειώνοντας εύχομαι κάθε επιτυχία στη νέα διοίκηση και ΠΡΟΣΟΧΗ. Κρατήσετε τα περιουσιακά στοιχεία της ΠΓΕ και μην τα εκποιήσετε ποτέ.

Με τιμή

Νίκος Ράπτης

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ