Πάτρα: Εκδήλωση για την απασχόληση σήμερα από τη ΝΔ με τον Βασίλη Οικονόμου

στην αγορά αργυρη στις 7 μ.μ

Εκδήλωση, με τίτλο «Αποτελεσματικές Πολιτικές Απασχόλησης» διοργανώνει  στην Πάτρα ο Τομέας Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας της Νέας Δημοκρατίας, σε συνεργασία με τη ΝΟΔΕ Αχαΐας, σήμερα Πέμπτη 7 Ιουλίου στην Αγορά Αργύρη (19:00).

Στην εκδήλωση θα παραστούν, μεταξύ άλλων, ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, βουλευτής Επικρατείας, Βασίλης Οικονόμου, ο συντονιστής της ΟΔΕ Κοινωνικών Υποθέσεων και πρώην υφυπουργός Εργασίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ για Θέματα Δημοσιονομικής Πολιτικής, Στέλιος Πέτσας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Απασχόλησης της ΝΔ και πρώην διοικητής του ΟΑΕΔ, Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Κάλεσμα στους φορείς και τους πολίτες να παρακολουθήσουν τις εισηγήσεις των ομιλητών απευθύνει μέσω της «Π» ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΟΔΕ Αχαΐας, Γιάννης Καρβέλης, ο οποίος μετέχει και στο κεντρικό όργανο του Τομέα Εργασίας της ΝΔ.

Οπως σημειώνει, η διαμόρφωση ενός εθνικού σχεδίου για την ενίσχυση της απασχόλησης με τη μέγιστη δυνατή πολιτική και κοινωνική συναίνεση, αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία, η οποία γνωρίζει ότι προϋπόθεση αλλά και δείκτη ανάπτυξης της χώρας αποτελεί η ανάπτυξη των βιώσιμων θέσεων εργασίας.
 

Διαβάστε επίσης